Στα Χανιά για τις θερινές διακοπές ο Μητσοτάκης – Πού θα πάνε Τσίπρας, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας

στα-χανιά-για-τις-θερινές-διακοπές-ο-μη-1498247

Η κατηγορηματική δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πως η χώρα δεν πρόκειται να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο και ότι οι κάλπες θα στηθούν το 2023 δίνει τη δυνατότητα στους πολιτικούς αρχηγούς να κατεβάσουν τα… πολιτικά ρολά για λίγες ημέρες, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστοι τις καλοκαιρινές διακοπές τους για τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Στα Χανιά ο Μητσοτάκης

Ο κ. Μητσοτάκης μετά την ολοκλήρωση των περιοδειών του (σήμερα βρίσκεται στην Κεφαλλονιά) αναμένεται να μεταβεί στην πατρογονική γη των Χανίων προκειμένου να κάνει τα μπάνια του, να συνομιλήσει με φίλους και να δει συγγενείς. Θυμίζουμε πάντως ότι ο ίδιος έχει ομολογήσει πως κατά την περίοδο των διακοπών, συνηθίζει να παίρνει τις πιο κρίσιμες πολιτικές αποφάσεις του. Η εγγύτερη χρονικά απόφαση που θα πρέπει να λάβει, είναι το τί θα εξαγγείλει κατά την επίσκεψή του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το διήμερο 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

Στα Λεγραινά ο Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του Μπέττυ και τα παιδιά τους, βρίσκεται ήδη στη Λισαβώνα, όπου και θα μείνει μέχρι αύριο. Ήταν ένα ταξίδι που πραγματοποιήθηκε προκειμένου να κάνει τη χάρη του γιου του Φοίβου που πέτυχε στις εξετάσεις για μια θέση στο Πρότυπο Γυμνάσιο της Πλάκας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τις περάσει οικογενειακά στο εξοχικό σπίτι που νοικιάζει στα Λεγραινά της Ανατολικής Αττικής ετοιμάζοντας κι αυτός τη δική του εμφάνιση στη ΔΕΘ.

Στο μακρινό Μόντρεαλ ο Ανδρουλάκης

Την ώρα που οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί θα απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης θα βρίσκεται εκτός συνόρων και δη πολύ μακριά από την Ελλάδα. Ο επικεφαλής του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί τη θερινή ραστώνη και αντί να πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη (όπου ούτως ή άλλως βρέθηκε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα), θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Καναδά. Τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου αναμένεται να βρίσκεται στην πόλη του Μόντρεαλ. Εκεί θα έχει την πρώτη του επαφή ως πολιτικός αρχηγός με την πολυάριθμη ελληνική ομογένεια, τμήμα της οποίας άλλωστε θα ψηφίσει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν.

Στον Θεολόγο ο Κουτσούμπας

Τέλος, οι διακοπές του γενικού γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Δημήτρη Κουτσούμπα έχουν ήδη ξεκινήσει. Βρίσκεται στο αγαπημένο του μέρος, στον Θεολόγο περνώντας λίγες ξέγνοιαστες ημέρες μαζί με την οικογένειά του. Ο προορισμός είναι κοντινός οπότε εάν το κρίνει σκόπιμο, «πετάγεται» και μέχρι την Αθήνα και ξαναγυρίζει στο τουριστικό θέρετρο της Φθιώτιδας.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook