Στα Χανιά για τη δολοφονία της Αμερικανίδας 3 τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ | Photos

στα-χανιά-για-τη-δολοφονία-της-αμερικα-891750

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ο διεθνής Τύπος τις εξελίξεις της υπόθεσης δολοφονίας της Αμερικανίδας Βιολόγου Σούζαν, η σορός της οποίας βρέθηκε σε υπόγειο Γερμανικό καταφύγιο- τούνελ, τη Δευτέρα το βράδυ στην περιοχή Πυργιανά, στο Μάλεμε.

Οι έρευνες της αστυνομίας που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην προσπάθεια εξιχνίασης του εγκλήματος, πέρα από την Κρήτη κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω του διεθνούς και ηλεκτρονικού τύπου, που αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ στην υπόθεση.

Ωστόσο, λόγω υπηκοότητας όπως είναι φυσικό τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, παρακολουθούν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον το «ξετύλιγμα του μίτου» της υπόθεσης της συμπατριώτισσάς τους και διακεκριμένης Βιολόγου.

Μάλιστα εδώ και λίγα 24ωρα κάποια από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, έχουν στείλει συνεργεία και απεσταλμένους ρεπόρτερ στα Χανιά, προκειμένου να καταγράψουν από κοντά όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή κάμερες και δημοσιογράφοι από CNN, ABC και CBS βρέθηκαν στα Πυργιανά του Μάλεμε και συγκεκριμένα στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας επιστήμονα.

Εκεί με ζωντανές συνδέσεις αλλά και πλάνα από την τρύπα και το δαιδαλώδες σπήλαιο, που οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως πολυβολείο, οι ρεπόρτερ ενημέρωναν με εκτενές ρεπορτάζ το αμερικάνικο κοινό για όλα τα σενάρια που «παίζουν» γύρω από τη δολοφονία της Σούζαν Ήτον.

Εξίσου θερμό είναι επίσης και το ενδιαφέρον του Γερμανικού Τύπου, καθώς το θύμα εργαζόταν επί σειρά ετών στο Ινστιτούτου Μοριακής Κυτταρικής Βιολογίας και Γενετικής (MPI-CBG) «Μαξ Πλανκ» του Πανεπιστημίου της Δρέσδης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook