Στα Χανιά σήμερα Τρίτη ο Νίκος Δένδιας – Έρχεται στην 115 ΠΜ και για τα F-35

στα-χανιά-σήμερα-τρίτη-ο-νίκος-δένδιας-1489081

Ο Νίκος Δένδιας θα συμμετάσχει στην ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών στο πλαίσιο της Διμερούς Διακλαδικής Συνεκπαίδευσης Ελλάδας-ΗΠΑ «POSEIDON’S RAGE 22»

Στην 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά θα βρίσκεται σήμερα Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μαζί με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά και τον Πρέσβη των ΗΠΑ George Tsunis.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, ο κ. Δένδιας θα συμμετάσχει στην ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών στο πλαίσιο της Διμερούς Διακλαδικής Συνεκπαίδευσης Ελλάδας-ΗΠΑ «POSEIDON’S RAGE 22».

Στο πλαίσιο της επίσκεψής, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να επισκεφθεί τη στατική έκθεση των μαχητικών F-35, σκάφος της ακτοφυλακής των Η.Π.Α. το οποίο συμμετέχει στην άσκηση και, τέλος την έδρα του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ).

One thought on “Στα Χανιά σήμερα Τρίτη ο Νίκος Δένδιας – Έρχεται στην 115 ΠΜ και για τα F-35

  1. Έρχεται στα Χανιά για να χαζέψει τα F-35 των Αμερικανών δηλαδή και το πλοίο της Ακτοφυλακής τους ! Έτσι κάνουν σε όλες τις πτωχευμένες, εξαθλιωμένες μπανανίες του κόσμου που επισκέπτονται αυτά τα αεροπλάνα και πλοία, μαζευωντε οι στόκοι, οι φελλοί, τα σούργελα πολιτικοί και στρατιωτικοί και βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες για δείχνουν σπουδαίοι και relevant ! Βέβαια τέτοια ξευτιλίκια και ρεζίλίκια δεν βλέπεις σε σοβαρές ανεπτυγμένες χώρες, Γερμανία, Γαλλία, Καναδά, Ολανδια, σκανδιναβικά κράτη, Ισπανία, Ιταλία κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook