Στα Χανιά 6.000 Αμερικάνοι στρατιωτικοί: Έμφραγμα στο κέντρο – Φούλαραν τα ξενοδοχεία

στα-χανιά-6-000-αμερικάνοι-στρατιωτικοί-έ-1646463

Στα Χανιά για αναψυχή πληρώματος έχει καταπλεύσει από το πρωί της Παρασκευής το αεροπλανόφορο «George Bush» με 6.000 Αμερικανούς στρατιωτικούς.

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής οι Αμερικανοί άριχσαν να μεταφέρονται στο κέντρο με λεωφορεία τα οποία έχουν σταθμεύσει στην οδό Πλουμιδάκη που είναι κλειστή για τα οχήματα.

Απέναντι, επί της οδού Α. Παπανδρέου και έξω από το τένις τα ταξί έχουν μεταφέρει την πιάτσα τους για την μεταφορά των Αμερικανών. 

Εξάλλου σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr η πληρότητα των ξενοδοχείων που είναι ανοικτά αγγίζει το 100%.

Μάλιστα ήδη το μεσημέρι της Παρασκευής το 100 έλαβε τις πρώτες κλήσεις κατοίκων στο Καλαμάκι για διατάραξη κοινής ησυχίας.

zarpanews.gr

6 thoughts on “Στα Χανιά 6.000 Αμερικάνοι στρατιωτικοί: Έμφραγμα στο κέντρο – Φούλαραν τα ξενοδοχεία

  1. Και θελουνε να κλεισει και η Τζανακακη για τα οχηματα ??????. Ειλικρινα θαυμαστε κυκλοφοριακες ρυθμισεις @@@@@.

  2. Άι σιχτίρ με τους επαγγελματίες δολοφόνους!!

    Και χαιρόμαστε που γέμισαν τα ξενοδοχεία και το μποτιλιάρισμα πάει στο θεό…

    Να τα χαίρονται τα ματωμένα δολάρια οι ξενοδόχοι των Χανίων! Κ’εις ανώτερα…

  3. Οι αμερικάνοι αφήνουν χρήματα στα Χανιά, όποιος πιστεύει ότι τα Χανιά δεν θέλουν χρήματα να πάει να ζήσει σε σπηλιά

  4. Βρε καλώς τον φιλάργυρο τον Αργυράκο! Όνομα και πράγμα! Που βάζει πάνω απ’ την αξιοπρέπεια μας, την ασφάλεια μας και τη ζωή μας τα κέρδη του…

    Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει…;;

    Α ναι! Τις αποφάσεις των κυβερνήσεων και των εταιρειών για τα τρένα… Που έβαζαν πάνω απ’ τη ζωή των ανθρώπων τα κέρδη τους…. Γιατί γι’αυτους η αξία μιας ανθρώπινης ζωής κοστολογούνταν όσο ένα εισιτήριο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

    Μάλλον στην απεργία της Τετάρτης εμείς και Αργύρης βρισκόμασταν σε διαφορετική πλευρά! Και υποθέτω το ίδιο θα κάνει και στην αυριανή κινητοποίηση στις 11 στην Αγορά γιατί… «όποιος δεν θέλει χρήματα να πάει να ζήσει σε σπηλιά…» όπως μας προέτρεψε πολύ γλαφυρά ο σύντεκνος μας

    Αμ δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να φύγουμε! Θα μείνουμε εδώ στον τόπο μας να παλέψουμε για την αξιοπρέπεια μας, αυτοί που ειναι ανεπιθύμητοι είναι οι δολοφόνοι και όσοι βάζουν τα κέρδη τους πάνω απ’ τη ζωή μας… Αν πιστεύεις ότι υπαγεσαι σε κάποια απ’ αυτές τις κατηγορίες περαστικά σου!!

    1. Ένα πράγμα θέλω να μου πεις μόνο που βλέπεις το θέμα ασφαλείας με τους Αμερικανούς; Αλλά τα περισσότερα φασιστόμουτρα είναι αυτοι που το παίζουνε ότι είναι αντιφασίστες. Που σας πείραξαν αμερικάνοι; για τουρισμό έρχονται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook