Στα 2 ευρώ από αύριο το πετρέλαιο κίνησης στα Χανιά – Στα ύψη και πάλι η αμόλυβδη

στα-2-ευρώ-από-αύριο-το-πετρέλαιο-κίνηση-1535439

Στα 2 ευρώ θα πωλείται από το πρωί του Σαββάτου στα πρατήρια των Χανίων το πετρέλαιο κίνησης, καθώς σήμερα Παρασκευή λήγει η επιδότηση των 15 λεπτών ανά λίτρο στην αντλία. Αυτό δήλωσε το πρωί στο Zarpa Radio 89,6 και την Άννα Παπακωνσταντίνου ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών Χανίων, Γιάννης Δρακακάκης.

Μέχρι σήμερα το πετρέλαιο κίνησης πωλούνταν στο 1,85 ευρώ ενώ από αύριο όλοι θα το προμηθεύονται στα 2 ευρώ.

«Από αύριο το πετρέλαιο στα πρατήρια των Χανίων θα είναι στα δυο ευρώ. Όπως καταλαβαίνεται είναι πάρα πολύ δύσκολο για τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές. Αυτή τη στιγμή η πορεία στις τιμές των καυσίμων είναι ανοδική. Βλέπουμε ότι το βαρέλι αυτή τη στιγμή είναι στα 87 δολάρια, όμως στην ισοτιμία ευρώ – δολαρίου βλέπουμε το δολάριο να πέφτει συνεχώς. Αυτό σημαίνει ότι η αμόλυβδη ήδη έχει περάσει ήδη τα 2 ευρώ στο Νομό Χανίων και το πετρέλαιο κίνησης από αύριο θα περάσει στα 2 ευρώ».

Εν αναμονή του πετρελαίου θέρμανσης οι Χανιώτες

«Και εμείς και ο κόσμος έχει αγωνία για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, καθώς από 15 Οκτωβρίου θα είναι η έναρξη της διάθεσής του. Περιμένουμε μέχρι τότε να δούμε ποια θα είναι η τιμή του. Δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη μέχρι και την τελευταία στιγμή, διότι η κατάσταση στην Ευρώπη είναι τέτοια γενικότερα, που οι αυξομειώσεις στις διεθνείς τιμές είναι καθημερινές».

Το πετρέλαιο θέρμανσης θα έχει επιδότηση στην αντλία κατά 25 λεπτά, όπως αποφάσισε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει ότι ο τόνος θα είναι φθηνότερος κατά 250 ευρώ. Ευελπιστούμε να ξεκινήσουμε περίπου στο 1,20 ευρώ το λίτρο».

Βαρυχειμωνιά δείχνουν τα «Μερομήνια» του κ. Δρακακάκη – Έρχονται βροχές από 20 Οκτωβρίου

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του κ. Δρακακάκη για τον καιρό μέσα από τα μερομήνια, έρχεται βαρύς χειμώνας στα Χανιά:

«Από 20 Οκτωβρίου θα έχουμε αρκετές βροχές, ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας με πολλή βροχή και κρύο και ο Δεκέμβριος βέβαια θα είναι χειμωνιάτικος με πάρα πολλά χιόνια και πάρα πολλές βροχοπτώσεις και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, δηλαδή θα έχουμε μια βαρυχειμωνιά και φέτος. Θα είναι δύσκολος ο χειμώνας και λόγω της ενεργειακής κρίσης και καιρικών συνθηκών».

zarpanews.gr

One thought on “Στα 2 ευρώ από αύριο το πετρέλαιο κίνησης στα Χανιά – Στα ύψη και πάλι η αμόλυβδη

  1. Ο/Η Ο μητσοτακης έχει δημιουργησει όλες αυτές τις κρίσεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ αλλά εμείς τις πληρώνουμε με την εξαθλίωση μας, ΑΡΚΕΤΑ λέει:

    Συντεκνοι το πρόβλημα λύνεται σε μια μέρα, πετάμε πίσω στα σκουπίδια τους μητσοτακηδες και τελειώνουν τα βάσανα μας. Όλα κομπίνες δικές τους είναι, η ακρίβεια στα τρόφιμα, το πετρέλαιο, στη ΔΕΗ, στα νοίκια, οι χιλιάδες πληστηρειασμοι, η κατάντια των νοσοκομείων, οι λαθραίοι και τα εγκλήματα που κάνουν ενάντια στους Έλληνες, τα ναρκωτικά και η πορνεια στα παιδιά, η αναδουλειά, τα μερικαματα των 20 ευρώ, ακόμα και ο δήθεν τουρκικός κίνδυνος είναι όλα είναι κομπίνες και όλα ενάντια στο Έλληνικο λαό ! Και από ότι βλέπετε αφού δημιουργούν το κάθε πρόβλημα και μας γονατίζουν και μας εξαθλιώνουν μας πετάνε ένα ψίχουλο από αυτα που μας έκλεψαν με το όνομα ……………επιδόμα σαν μας λένε αν δεν είμαστε εμείς θα πεθαίνατε, μας χρειάζεστε και πρέπει να μας ξαναψηφισετε. Δηλαδή και κερατάδες και δαρμένοι. Εκεί που μας καταντησαν ας τους δείξουμε την πόρτα ΤΩΡΑ, αρκετές σφαλιάρες φάγαμε χωρίς να αντιδράσουμε. Δεν το βλέπετε ότι μόνο πιο χαμηλά πέφτουμε. Τι περιμενουμε ? Ποσο θα ζήσουμε και γιατί να αφήσουμε μια ανθελληνική οικογένεια προδοτων να κλέβει τον κόπο μας και την περιουσία μας για να περνάνε αυτοί σαν βασιλιάδες και μεις σαν τα υποζύγια τους. Ντροπή μας όσο το επιτρέπουμε, έχουμε να λογοδοτήσουμε στα κοπέλια μας. Ας βάλουμε τέλος σε αυτή τη συμμορία των μαφιόζων που μόνο μαύρα θανατικό και καταστροφή έχει φέρει από τότε που τους τραβήξαμε από τα σκουπίδια και τους ψηφίσαμε, όπως τους βγάλαμε έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να τους στείλουμε σπίτι τους σαν ανίκανους. Ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι θαμαστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook