Squid Game – The Challenge: Στο νοσοκομείο από την πρώτη μέρα αρκετοί παίκτες του ριάλιτι

squid-game-the-challenge-στο-νοσοκομείο-από-την-πρώτη-μέ-1617964

Διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι σόου «Squid Game – The Challenge» φαίνεται πως ζήτησαν ιατρική βοήθεια από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων, καθώς αυτά γίνονται στο Ην. Βασίλειο, που μετρά αυτή την περίοδο πολικές θερμοκρασίες.

Το εν λόγω συμβάν φαίνεται πως έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια το πρώτου παιχνιδιού, Red Light, Green Light. «Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούσαν να κουνήσουν τα πόδια τους από το κρύο», είπε μια πηγή στο The Sun. «Άκουγες κάποιον να φωνάζει ‘γιατρό’ και το συνεργείο έτρεχε σε αυτόν».

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν, αντιπρόσωπος του Netflix βγήκε και ξεκαθάρισε το τοπίο, λέγοντας σε δήλωσή του στο Variety, ότι δεν προκλήθηκε κανένας σοβαρός τραυματισμός και τα δημοσιεύματα για το αντίθετο είναι «αναληθή». «Νοιαζόμαστε βαθύτατα για την υγεία και την ασφάλεια του cast και του συνεργείου μας και επενδύσαμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ασφάλειας. Αν και έκανε πολύ κρύο στο πλατό – και οι συμμετέχοντες ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό – κάθε ισχυρισμός για σοβαρό τραυματισμό είναι αναληθής».

Tο reality φέρει 456 πραγματικούς παίκτες να διαγωνίζονται για ένα από τα μεγαλύτερα χρηματικό ποσά που έχουν δοθεί ποτέ σε game show.

Όπως γράφει το ign greece, στο «Squid Game: The Challenge» οι διαγωνιζόμενοι παλεύουν για $4,56 εκατομμύρια, τα οποία για να κερδίσουν θα πρέπει να περάσουν δοκιμασίες εμπνευσμένες από την σειρά, καθώς και «νέες προσθήκες» που θα αναγκάσουν τους συμμετέχοντες να δουλέψουν ομαδικά και αυτόνομα.

Η δεύτερη σεζόν του «Squid Game» ανακοινώθηκε για τρίτη φορά από το Netflix, με την ανακοίνωση του σκηνοθέτη, σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού, Hwang Dong-hyuk, να μάς λέει ότι οι Gi-hun και Front Man θα επιστρέψουν, ενώ θα εισαχθεί και ένας νέος χαρακτήρας, ο Cheol-su, το αγόρι του γιγαντιαίου κοριτσιού ρομπότ, Young-hee. Τα νέα της ανανέωσης είχαν γίνει πρώτα γνωστά από τον ίδιο τον Dong-hyuk, ενώ ο Πρόεδρος της συνδρομητικής, Ted Sarandos, έχει ανακοινώσει τη δημιουργία σύμπαντος, χωρίς να έχει αποκαλύψει τι συνεπάγεται αυτό. Στόχος είναι η δεύτερη σεζόν να φτάσει τον Οκτώβριο του 2024, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook