Σπύρος Σούλης: Δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε στο φυσικό τοπίο της Εύβοιας 28 ημέρες πριν την πυρκαγιά

σπύρος-σούλης-δείτε-τις-φωτογραφίες-π-1264222

Χιλιάδες στρέμματα γης κάηκαν στην Βόρεια Εύβοια και ο Σπύρος Σούλης συγκλονισμένος από την καταστροφική πυρκαγιά δημοσίευσε φωτογραφίες του από την περιοχή μιας και βρέθηκε εκεί πριν λίγες μέρες στον μαγικό αυτό τόπο!

Ο Σπύρος Σούλης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι του και μοιράστηκε τις σκέψεις του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τις φωτογραφίες αυτές τις βγάλαμε στα βουνά τις Βόρειας Εύβοιας πριν από 28 ημέρες. Ξεκινήσαμε όλη η παρέα από την Αγία Άννα, ανεβήκαμε για πεζοπορία και μπάνιο στον Δρυμώνα και στους καταρράκτες, διασχίσαμε τα δάση και φτάσαμε Ροβιές, μετά για βόλτα και παγωτό στην Λίμνη. Όλη την ώρα, είχαμε μείνει άφωνοι από την ομορφιά γύρω μας. Όπως συμβαίνει κάθε φορά που πάμε στην αγαπημένη μου Εύβοια!

Η Εύβοια είναι ένα από τα πιο όμορφα, από τα πιο μαγικά μέρη της Ελλάδας. Η βόρεια Εύβοια, είναι ένας παράδεισος! Αρνούμαι να γράψω την λέξη «ήταν». ΕΙΝΑΙ!

Όση θλίψη και αν έχουμε όλοι μας, όσο και αν πονάει η ψυχή μας για την Εύβοια, την Αττική, την Ηλεία, την Μάνη, την Μεσσηνία, την Ρόδο, την Κρήτη και για όλα τα μέρη της Ελλάδας που δοκιμάζονται, όσο και αν δεν αντέχουμε να βλέπουμε το μαύρο, τόσο πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας τους τόπους που κάηκαν. Όπως μπορεί ο καθένας. Να μην τους ξεχάσουμε. ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ. Να γυρνάμε εκεί, να κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε τους τόπους που αγαπάμε και τους ανθρώπους τους και ας είναι λαβωμένοι. Με αγάπη, φροντίδα και αλληλεγγύη για την φύση και τον συνάνθρωπο μας, όλα θα γίνουν πάλι.

Η σκέψεις και οι προσευχές μου, όπως και όλων, είναι στους τόπους που δοκιμάζονται και στους ανθρώπους και σε όλα τα πλάσματα της φύσης που υποφέρουν.

#forest #nature #wildfire #paradise #drimonas #evia #eviaisland #greece»

Δείτε τις μαγικές εικόνες που είχε τραβήξει από την καταπράσινη περιοχή και κατακάηκε στο πέρασμα της πύρινης λαίλαπας:

Πηγή: gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook