Σπύρος Σοφιανός: Στο ψηφοδέλτιο των Χανίων με τον Αρναουτάκη ο πρόεδρος του ΤΕΕ

σπύρος-σοφιανός-στο-ψηφοδέλτιο-των-χα-1755286

Ο γνωστός μηχανικός και πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τμ. Δυτικής Κρήτης, Σπύρος Σοφιανός, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Κρήτης στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Με μεγάλη χαρά, αλλά και με ακόμη μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις προσεχείς Περιφερειακές Εκλογές στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη και τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας, Συνεχίζουμε».

Οι προκλήσεις είναι μεγάλες, όμως είμαι αποφασισμένος να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας και στην αναβάθμιση των υποδομών της Π.Ε. Χανίων.

Με γνώση, συνέπεια, αφοσίωση και διάθεση για δουλειά θα διαθέσω και εγώ τις δυνάμεις μου προς όφελος του χανιώτικου λάου ώστε να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε ο Περιφερειάρχης και οι προηγούμενοι περιφερειακοί σύμβουλοι για την εξέλιξη της Κρήτης μας.

Ζητώ την στήριξη σας σε αυτόν τον έντιμο αγώνα. Μαζί μπορούμε να «κτίσουμε» τον τόπο που επιθυμούμε και αξίζουμε… «Για την Κρήτη μας, Συνεχίζουμε»!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook