Σπύρος Παπαδόπουλος και Δέσποινα Βανδή στην παράσταση του καλοκαιριού

σπύρος-παπαδόπουλος-και-δέσποινα-βαν-805714

Κάτι πολύ σπάνιο αναμένεται να συμβεί θεατρικά το καλοκαίρι, αφού ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα συνεργαστεί επί σκηνής με τη Δέσποινα Βανδή σε ένα έργο που έχει γραφτεί από το δίδυμο Ρέππα-Παπαθανασίου. Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή που θα περιλαμβάνει έναν θίασο all star.

Αναφέρουμε τη λέξη «σπάνιο» γιατί ο Σπύρος Παπαδόπουλος κινείται θεατρικά εδώ και μια δεκαετία αυτόνομος, σε έργα που επιλέγει εκείνος, με δική του σκηνοθεσία και με τον θίασο επίσης να είναι της επιλογής του. Για πρώτη φορά σε αυτό το διάστημα αφήνεται στα χέρια άλλων, ενώ θα έχει συμπρωταγωνίστριά του μια γυναίκα που δεν λογίζεται ως ηθοποιός.

Παρά το γεγονός ότι πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Αποστόλου είχε χαρακτηρίσει τη Δέσποινα Βανδή πολύ καλύτερη ηθοποιό από τραγουδίστρια, η Δέσποινα έχει παίξει θεατρικά μόνο στο Mamma Mia. Απ΄αυτό και μόνο είναι αρκετά ενδιαφέρουσα η συνύπαρξη του Σπύρου Παπαδόπουλου μαζί της.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο που έχει το ρεπορτάζ και το μετέφερε μέσα από τη Φωλιά των ΚουΚου, οι δυο τους θα αποτελέσουν ένα ζευγάρι ηθοποιών στην χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά, στις δεκαετίες ’50-’60-’70. Θα περιπλανηθούν στο χρόνο και θα υπάρχουν αρκετές αναφορές σε γνωστά ονόματα. Μαζί τους στο καστ θα βρίσκονται επίσης οι Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Λέχου, Παύλος Χαϊκάλης, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Κόκλας, Γιώργος Χρανιώτης, Παρθένα Χοροζίδου, Σύλβια Δεληκούρα και Ευγενία Σαμαρά.

Η συγκεκριμένη παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου θα ανέβει το καλοκαίρι στο Θέατρο Άλσος, σε έναν χώρο που αναδομείται και χωράει ως και 2.000 άτομα.

eleutherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook