Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν της έδωσα το ρόλο και μετά είπε ότι της την έπεσα»

σπύρος-παπαδόπουλος-δεν-της-έδωσα-το-1413967

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” την Κυριακή και παραχώρησε συνέντευξη στην Σίσσυ Χρηστίδου και την τηλεοπτική της παρέα.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο #MeToo και τα όσα έχουν προκύψει στον χώρο του θεάτρου, ρωτώντας τον γνωστό ηθοποιό αν υπήρχαν πράγματα που γνώριζε, στα οποία δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να παρέμβει, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να απαντά: “Όχι, γενικώς δεν ασχολούμαι. Κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει, αλλά πιστεύω ότι πολύ κακώς έχουν γίνει πράγματα γύρω από αυτή την ιστορία”.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρόσθεσε: “Πλέον, οι άνθρωποι δικάζονται πρωτοδίκως στις τηλεοράσεις και στα social media και η δικαιοσύνη έρχεται επικουρικά. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. Έχουμε γίνει όλοι δικαστές. Δεν είναι λογικό. Αν ήταν ένας περιπτεράς για παράδειγμα, και μαθαίναμε ότι παρενοχλεί τις κοπέλες που πάνε να πάρουν ένα περιοδικό, το πολύ πολύ να λέγαμε καμιά κουβέντα στο καφενείο. Δεν θα χάλαγε όλη η Ελλάδα”.

“Όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι. Εγκλήματα δεν τα ονομάζω. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος. Διάβασα μια παρέμβαση του Κούγια για την κυρία -ούτε ονόματα δεν θέλω να λέω- που μου άρεσε πάρα πολύ, έλεγε ότι δεν πρέπει να τη δικάζουμε στα κανάλια. Έτυχε να είμαι σε ένα τραπέζι ένα βράδυ που ήταν και ένας Εφέτης Δικαστής και έλεγε ότι για τους συγκεκριμένους δυο ανθρώπους του θεάτρου, ότι αν δεν υπήρχε το βάρος της κοινής γνώμης, δεν θα είχαν προφυλακιστεί. Ο ίδιος άνθρωπος έλεγε ότι είναι πολύ πιθανό να αθωωθούν και οι δυο.

Πόσο αληθινές είναι αυτές οι κατηγορίες; Όλοι μιλάνε για αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν οι μάρτυρες. Πώς ξέρεις ο καθένας τι έχει στην ψυχή του; Μπορεί κανείς να σκέφτεται ‘είμαι θυμωμένος με εσένα γιατί μου έκανες στο παρελθόν αυτό. Βρήκα την ευκαιρία να προβληθώ και να βγάλω τα απωθημένα μου μαζί σου ή οτιδήποτε άλλο”.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος περιέγραψε στη συνέχεια ένα δικό του περιστατικό: “Κάποτε, έκανα μια οντισιόν. Έψαχνα μια κοπέλα για έναν ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες. Επίτηδες, επειδή τα προσέχω αυτά, έκανα την οντισιόν στο σπίτι της μητέρας μου, της είπα να μη φύγει απλώς ήταν σε άλλον χώρο.

Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μια από αυτές που δεν πήρα, πήγε και είπε ότι της την έπεσα και γι’ αυτό δεν δέχτηκε τον ρόλο. Για να μην πει στους φίλους της ότι δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός.

Αν ήμασταν στο σήμερα δεν ξέρεις τι θα έκανε αυτή η κοπέλα. Δεν ξέρω αν είναι μεγάλο το ψυχικό κόστος αυτών των κοριτσιών. Κάποιοι μπορεί να λένε “Μια χαρά είναι αυτή η προβολή για μένα”. Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν”.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook