Σπύρος Μπιμπίλας: Θα υποδυθεί τον Γιάννη Λάτση στο «The Crown» – Τι είπε για τα «χλιδάτα» γυρίσματα του Netflix

σπύρος-μπιμπίλας-θα-υποδυθεί-τον-γιάν-1300091

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου για τη συμμετοχή του στον πέμπτο κύκλο της σειράς «The Crown» του Netflix. «Βρε, παιδιά μην είστε υπερβολικοί. Ένα guest θα κάνω. Το έχετε διογκώσει πάρα πολύ. Λόγω του συμβολαίου που έχω, δεν μπορώ ν’ αποκαλύψω πολλά πράγματα. Ωστόσο, έχουν βγει φωτογραφίες από παπαράτσι που δείχνουν ότι τα γυρίσματα έχουν γίνει στη θαλαμηγό Christina» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Και συνέχισε: «Οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν ψάχνανε εμένα συγκεκριμένα για να παίξω. Ήθελαν έναν Έλληνα ηθοποιό για να ενσαρκώσει τον ρόλο του Γιάννη Λάτση. Έκαναν πάνω από είκοσι άτομα ακρόαση και διάλεξαν εμένα. Τα γυρίσματα ήταν αρκετά οργανωμένα και χλιδάτα. Ο κάθε ηθοποιός έχει το δικό του χώρο και βοηθούς, που δεν σε αφήνουν ούτε να δέσεις μόνος σου το κορδόνι από το παπούτσι σου, λιμουζίνες, ακριβά ξενοδοχεία και πρώτη θέση σε αεροπλάνα. Εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε ήρωες».

«Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι και όταν παίρνουμε έναν ρόλο τον ψάχνουμε. Μέσα από τη google έκανα έρευνα γι’ αυτόν τον άνθρωπο γιατί δεν τον είχα γνωρίσει από κοντά. Διάβασα την ιστορία του και είδα ντοκιμαντέρ, που έχουν γυριστεί για εκείνον. Είδα, επίσης, και τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε γιατί ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Στη σειρά μιλάω αγγλικά. Κάθε φορά που κάνω έναν ρόλο σε άλλη γλώσσα, χρειάζομαι βοήθεια και κάνω μαθήματα» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Tα συγκεκριμένα γυρίσματα γίνονται στο πολυτελές γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση.

Οι ηθοποιοί της σειράς που υποδύονται την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Κάρολο, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι και Ντόμινικ Γουέστ εθεάθησαν την προηγούμενη εβδομάδα να γυρίζουν σκηνές στο διάσημο γιο του «Christina O», στις ακτές των Βαλεαρίδων Νήσων.

Φωτογραφία από τα γυρίσματα στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα © Splash/Backgrid

Σύμφωνα με την Daily Mail, στις σκηνές αναπαρίσταται το οικογενειακό ταξίδι του βασιλικού ζεύγους στην Ιταλία το 1991, που πραγματοποιήθηκε έναν χρόνο πριν το διαζύγιό τους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Νταϊάνα ήταν δυστυχισμένη στο γάμο της, καθώς είχε ήδη μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στον βιογράφο Άντριου Μόρτον. Παρά τα προβλήματα ωστόσο η βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε στο γιοτ της «Alexandra» του Καρόλου.

Ο Κάρολος και η Νταϊάνα στη Σεβίλλη το 1992. Το φόρεμα μάλλον αποτέλεσε έμπνευση για το outfit της Ντεμπίκι © Tim GrahamGetty Images

Και μπορεί τα γυρίσματα να μην γίνονται στο γιοτ όπου έκαναν τις διακοπές τους, το «Christina O» στο οποίο εθεάθησαν οι Ντεμπίκι και Γουέστ έχει τη δική του πλούσια ιστορία μια και κάποτε ανήκε στον Αριστοτέλη Ωνάση ενώ σε αυτό άφησε τη σφραγίδα της και η Τζάκι Κένεντι.

Το υπερπολυτελές γιοτ

Ξένα Μέσα με αφορμή τα γυρίσματα κάνουν εκτενείς αναφορές στο πολυτελές γιοτ. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν είναι ένα από τα μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο και έχει μακρά ιστορία καθώς ανάμεσα στους προσκεκλημένους που έχουν φιλοξενηθεί σε αυτό ήταν ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον και η Γκρέις Κέλι.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης με τον Ουίνστον Τσόρτσιλ και τη σύζυγό του στη «Χριστίνα» το 1959 © AP Photo
Ο Ωνάσης με την Ζακλίν Κένεντι και τον Φράνκλιν Ρούσβελτ Τζούνιορ στη «Χριστίνα» το 1963 © AP Photo/File
Ο Ωνάσης με τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό και τη Γκρέις Κέλι το 1958. Κατευθύνονται στην «Χριστίνα» για γκαλά πάρτι που θα παρέθετε ο μεγιστάνας προς τιμήν τους © AP Photo
Μαρία Κάλλας και Αριστοτέλης Ωνάσης το 1967 στις Μπαχάμες © AP Photo/Str

Με μήκος 99,13 μέτρα, ήταν το 45ο μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο από το 2018. Αρχικά ήταν φρεγάτα του καναδικού πολεμικού ναυτικού, συμμετέχοντας σε επιχειρήσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Τότε, είχε το όνομα HMCS Stormont. Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου χρησιμοποιήθηκε στη Μάχη του Ατλαντικού και συμμετείχε στην απόβαση στη Νορμανδία.

Ο Ωνάσης αγόρασε το Stormont μετά το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς ήταν ένα από τα πολλά πλεονάζοντα ναυτικά πλοίο . Το αγόρασε σε τιμή σκραπ έναντι 34.000 δολαρίων και στη συνέχεια ξόδεψε 4 εκατομμύρια για το μετατρέψει σε πολυτελές σκάφος δίνοντας σε αυτό το όνομα της κόρης του Χριστίνας.

Η «Χριστίνα» φωταγωγημένη το 1956 στο Μονακό © AP Photo

Το «Christina O» έθεσε ένα νέα στάνταρ στα πολυτελή ιδιωτικά σκάφη αναψυχής, ειδικά καθώς επανακατασκευάστηκε εν μέσω της λιτότητας της μεταπολεμικής Ευρώπης. Το γιοτ αναδιαμορφώθηκε από τον αρχιτέκτονα Cäsar Pinnau και η τραπεζαρία των παιδιών σχεδιάστηκε και ζωγραφίστηκε από τον εικονογράφο Ludwig Bemelmans.

Οι εικονογραφίες του Ludwig Bemelmans © AP Photo

Δύο δεκαετίες αργότερα, η Ζακλίν Ωνάση, που πλέον είχε παντρευτεί τον μεγιστάνα, επέλεξε παστέλ χρώματα και διακόσμηση σε όλες τις καμπίνες.

Το «Christina O» διαθέτει μια κύρια σουίτα, δεκαοκτώ καμπίνες επιβατών και πολλούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθιστικού, που όλοι συνδέονται με μια σπειροειδή σκάλα. Σε σύγκριση με ένα τυπικό σούπερ-γιοτ του 21ου αιώνα, οι καμπίνες της είναι μικρές, ενώ δεν διαθέτει τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης σκαφών που θεωρείται πλέον δεδομένος.

Ωστόσο οι χώροι αναψυχής και το εξωτερικό κατάστρωμα είναι ευρύχωροι. Το πρυμναίο κεντρικό κατάστρωμα διαθέτει εξωτερική πισίνα με ψηφιδωτό δάπεδο με θέμα τον μινώταυρο που ανεβαίνει με το πάτημα ενός κουμπιού για να γίνει πίστα χορού.

Στα άλλα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του είναι τα σκαμπό στο μπαρ στα οποία έχει διατηρηθεί η αρχική ταπετσαρία από ένα πολύ μαλακό, λεπτό δέρμα από φάλαινα.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook