Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο»

σπύρος-μπιμπίλας-θα-παρακαλούσα-τον-1581292

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τους παίκτες ριάλιτι που ασχολούνται με την υποκριτική, με αφορμή μία ερώτηση που δέχθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Σωματείο, μετά τις απανωτές δικαστικές διαμάχες που καλείται να πληρώσει.

«Έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των ηθοποιών στο Σωματείο και σε κάθε συμβούλιο εγγράφουμε 20-30 στάνταρ. Αυτή τη στιγμή το Σωματείο βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση εξαιτίας των πολλών δικηγόρων που πληρώνουμε για να ανταπεξέλθουμε στους δικαστικούς αγώνες» είπε αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Αυτοί οι 10.000 ηθοποιοί που υπάρχουν δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Θα παρακαλούσα τον κάθε Ντάνο, γιατί ο Ντάνος πραγματικά έχει ταλέντο, να πηγαίνει σε μια σχολή, να παίρνει θεατρική παιδεία και μετά να μπαίνει στον χώρο.Το να βγαίνει όμως ένα νέο παιδί, όπως είδα σε κάποια συνέντευξη, με θρασύτητα και να λέει: εμένα με είδαν στο τάδε ριάλιτι, τους άρεσα και με πήραν. Αυτό το θεωρώ ανεπίτρεπτο» πρόσθεσε.

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας επισήμανε ότι δεν κατάφεραν να τα βρουν εξωδικαστικά, αλλά του έστειλε τις ευχές του για τη νέα του παράσταση, στην οποία δηλώνει ότι ίσως και να παραβρεθεί εάν τον καλέσουν.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook