Σπύρος Μπιμπίλας: «Θα ακούσουμε πράγματα για τον Δημήτρη Λιγνάδη που θα μας στεναχωρήσουν»

σπύρος-μπιμπίλας-θα-ακούσουμε-πράγμ-1330006

Αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών στις 11 Φεβρουαρίου κατηγορούμενος για τέσσερις συνολικά βιασμούς, σε βάρος ανδρών εκ των οποίων οι τρεις ήταν ανήλικοι όταν φέρεται να έλαβαν χώρα οι συγκεκριμένες κακοποιητικές πράξεις.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για την επερχόμενη δίκη και υπογράμμισε τα εξής:

«Μας περιμένουν “μαύρες” μέρες, αυτό έχω να πω. Θα ακούσουμε πράγματα που θα μας στεναχωρήσουν, θα βλέπουμε ανθρώπους να παρελαύνουν, για μένα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όλος αυτός ο ζόφος που θα βγει πάλι στο φως. Εσείς θα ασχολείστε νύχτα μέρα, οι εφημερίδες θα γράφουν, δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για εμάς. Η αλήθεια πρέπει να βγει και το δίκαιο να αποδοθεί. Δεν είμαι Θεός για να ξέρω τι γίνεται, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας».

Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης, από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για «σκευωρία», η οποία εξυφάνθηκε προκειμένου να πληγεί ο ίδιος αλλά και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook