Σπύρος Μπιμπίλας: “Σκέφτηκα εκείνη την ώρα τον Λιγνάδη που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί” | Video

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στις καταγγελίες για βία και παρενόχληση στο θέατρο.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εξήγησε ότι η θέση του είναι πολύ δυσάρεστη, καθώς καποια από τα πρόσωπα που καταγγέλλονται υπήρξαν φίλοι του.

«Με θλίβει που κάποιοι φίλοι μου κατηγορούνται. Έχω χάσει τον ύπνο μου. Είναι πολύ δυσάρεστη κατάσταση να σκέφτεσαι ότι ένας άνθρωπος που ήταν δίπλα σου πολλά χρόνια και έχει παίξει και ρόλο φυσικά στην ζωή μου και στην καριέρα μου, αυτή τη στιγμή κατηγορείται κι εγώ είμαι σε αυτή τη θέση που είμαι και ασφαλώς πρέπει να έχω μια πολύ σωστή και σαφή θέση» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στον χαρακτηρισμό “μέτριος ηθοποιός” που του αποδίθηκε στο απολογητικό υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη τόνισε:

«Δεν με πείραξε καθόλου, ούτε έδωσα σημασία και όπως είδατε δεν απάντησα. Γιατί να απαντήσω εγώ; Δεν απάντησα τίποτα. Απάντησαν για μένα όλοι οι άλλοι.

Τη μέρα που έγινε αυτό με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο 40 χρόνια δεν είχα καμία επαφή, εκείνο το βράδυ που περιμέναμε όλοι να δούμε αν θα προφυλακιστεί, δέχθηκα μηνύματα αγάπης από όλη την Ελλάδα.

Και σκέφτηκα εκείνη την ώρα αυτόν τον άνθρωπο που ήταν μόνος του μέσα σε ένα κελί», κατέληξε.

Πηγή: topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ