Σπύρος Δανέλλης: «Δημοκρατική λειτουργία με διαφάνεια και συμμετοχικότητα» | Video

σπύρος-δανέλλης-δημοκρατική-λειτου-1755519

Προσκεκλημένη στην εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση για τις Περιφερειακές εκλογές, της Οργάνωσης Μελών Αη Γιάννη Μεσαμεπιών, ήταν η αυτοδιοικητική παράταξη “Η Κρήτη μας αλλιώς”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τοποθετήθηκαν μέλη της οργάνωσης, υποψήφιοι της παράταξης “Η Κρήτη μας αλλιώς”, ενώ κατά την έναρξή της, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Δανέλλης, ευχαρίστησε για τη πρόσκληση τους διοργανωτές και έθεσε το πολιτικό πλαίσιο της παράταξης.

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Δανέλλης είπε: «Φιλοδοξούμε το αυτοδιοικητικό κύτταρο που δημιουργούμε να είναι η απαρχή της παρουσίας των προοδευτικών πολιτών στην αυτοδιοίκηση της Κρήτης. Υπάρχει ανάγκη για θεσμικά αντίβαρα στην προσπάθεια χειραγώγησης της αυτοδιοίκησης από την κυβέρνηση, για λόγους τόσο πολιτικούς όσο και αυτοδιοικητικούς.

Διατηρούμε το απαλλοτρίωτο δικαίωμά μας να έχουμε τις δικές μαςπροτάσεις, προσεγγίσεις και προτεραιότητες αναφορικά με την πραγματικότητα της Κρήτης και πιστεύουμε σε ένα άλλο μοντέλο λειτουργίας της Περιφέρειας, με δημοκρατική λειτουργία, με διαφάνεια και συμμετοχικότητα, μακριά από μονοπρόσωπα όργανα απόλυτου ελέγχου και συγκεντρωτισμού».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Χάρης Μαμουλάκης, βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ο Νίκος Ηγουμενίδης, πρ.βουλευτής, ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δημήτρης Κλαράκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook