Σπουδαίες διακρίσεις για τα Χανιωτάκια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου – Ζίτσου

σπουδαίες-διακρίσεις-για-τα-χανιωτάκ-1255752

Με πολλά μετάλλια επιστρέφει στα Χανιά, ο αθλητικός σύλλογος Κουρήτες, από τον Πειραιά. Τα 6 χρυσά, 2 ασημένια και 9 χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε ο Χανιώτικος σύλλογος σε συνολικά 20 συμμετοχές του, τον ανέδειξαν για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο επαρχιακό σύλλογο.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος:

Με νέες σπουδαίες διακρίσεις ολοκληρώθηκε η αγωνιστική παρουσία για τον Α.Σ. ΚΟΥΡΗΤΕΣ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου που διεξήχθη το Τριήμερο 9,10 & 11/7 στο Κλειστό γυμναστήριο “Παναγιώτης Σαλπέας» στον Πειραιά, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ).

Τα 6 χρυσά, 2 ασημένια και 9 χάλκινα μετάλλια που κατέκτησε ο Χανιώτικος σύλλογος σε συνολικά 20 συμμετοχές του, τον ανέδειξαν για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο επαρχιακό σύλλογο στο αγώνισμα του FIGHTING τοποθετώντας τον ανάμεσα στους κορυφαίους στην Ελλάδα αφού για 10η συνεχόμενη χρονιά ανέβηκε στο βάθρο των πρωταθλητών κατακτώντας την 3η θέση.

Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και τους προπονητές του για την υπερπροσπάθεια που έκαναν τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας όσο και κατά την διάρκεια διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια επίσης στο μέλος του συλλόγου Γρηγόρη Χανιαλάκη για την, κατά όλους, εξαιρετική παρουσία του ως διαιτητής του πρωταθλήματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES για την μακροχρόνια στήριξη της στον σύλλογο.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια στην ΕΦΕΟΖΖ για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook