Σπήλιος Λιβανός: Και ξανά προς τη δόξα τραβά…

σπήλιος-λιβανός-και-ξανά-προς-τη-δόξα-τ-1373788

Νέα… «εποποιία» για τον Λιβανό

Θυμάστε που ο Σπήλιος Λιβανός εξαναγκάστηκε σε παραίτηση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όταν αποκαλύφθηκε ένα βίντεο που έκανε πλακίτσα, μαζί με τον δήμαρχο Σπάρτης, Πέτρο Δούκα, για τα «τριχίλιαρα» στους πυρόπληκτους της Ηλείας;

Τότε, είχε χαρακτηρίσει την πρακτική της κυβέρνησης Καραμανλή ως «εποποιία» και προφανώς δε θα μπορούσε να παραμείνει στη θέση του, λόγω των αντιδράσεων. Τότε, μάλιστα, το Μαξίμου, για να δείξει την ευθιξία του πρωθυπουργού, είχε προχωρήσει σε μία διαρροή που παρουσίαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως έναν ηγέτη που σε τέτοια θέματα δεν… σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

Στην εν λόγω διαρροή σημειωνόταν πως ο πρωθυπουργός έκανε αποδεκτή την παραίτηση Λιβανού, παρά την στενή φιλία που τον συνδέει με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ.

Πάντως, φαίνεται ότι αυτή η φιλία δεν τον άφησε να… «παροπλίσει» εντελώς τον Λιβανό, καθώς τώρα ο αποπεμφθείς πρώην υπουργός… ξανά προς τη δόξα τραβά: όπως έγινε γνωστό, πριν καν κλείσει δύο μήνες χωρίς θέση και πόστο, ετοιμάζεται να αναλάβει -με «εντολή Μητσοτάκη»- τη θέση της Μαριέττας Γιαννάκου ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας του ΝΑΤΟ, καθώς φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός θα τού αναθέσει… νέα «εποποιία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook