Σπαραχτικό βίντεο: 4χρονο παιδί με κορονοϊό μένει ολομόναχο σε καραντίνα

σπαραχτικό-βίντεο-4χρονο-παιδί-με-κορο-1285084

Τη συγκλονιστική εικόνα ενός 4χρονου παιδιού στην Κίνα που αναγκάζεται να μπει σε καραντίνα μόνο του και να αποχωριστεί τους δικούς τους, αφού διαγνώστηκε με κοροναϊό, μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Καλυμμένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μια λευκή στολή, το 4χρονο παιδί κουβαλάει τις αποσκευές του που έχουν μέγεθος όσο το μισό του σώμα και μπαίνει στο διάδρομο του νοσοκομείου και φτάνει σε μια αίθουσα αξονικής τομογραφίας – μόνο του.

Σύμφωνα με το CNN, η ανατριχιαστική σκηνή καταγράφηκε από νοσοκόμα σε νοσοκομείο καραντίνας στην πόλη Putian, που βρίσκεται στο επίκεντρο της εξάπλωσης της πανδημία στην Κίνα, με την παραλλαγή Δέλτα να κυριαρχεί.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εκφράσει τη θλίψη τους για τη μοναξιά που καλείτε να αντιμετωπίσει το 4χρονο παιδί, αφότου οι εικόνες αυτές έγιναν viral στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

in.gr

One thought on “Σπαραχτικό βίντεο: 4χρονο παιδί με κορονοϊό μένει ολομόναχο σε καραντίνα

  1. Ο/Η Φέρθηκε έξυπνα, μη πανικοβάλλεστε, μην φοβάστε, αυτο θέλουν όλοι αυτοί οι μαϊντανοί και τα κανάλια, κλείστε τις τηλεοράσεις ! λέει:

    Εφόσον το μεταδίδει το ………..CNN καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι προπαγάνδα ! Παιδιά Η Αμερική έχει καραγκιοζοποιηθει 100% με τους ηλίθιους κουμουνιστες που προσπαθούν να την υποτάξουν εφόσον έχουν την εξουσία στην ουσία γιατί ο Μπαιντεν είναι ένας πεθαμένος που περπατάει, έχουν ένα 80 χρόνο ομοφυλοφυλο όνομα Φαυτσι που λέει και αντί λέει κάθε 2 ώρες τι να κάνουν και τι να μην κάνουν για το κορωνοιό και μετά από 2 ώρες λέει το αντίθετο. Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πιο καραγκιοζοποιημενη χώρα και απλά κοιτάνε το κουμουνιστικες CNN και ότι λέει μας το αναμασούν οι διάφοροι τραγελαφικοί ………..επιστήμονες δήθεν οι όλοι αν θα προσέξετε δεν ξέρουν καν να μιλήσουν τα Ελληνικά, οταν σου λέει η Παγώνη πρέπει να εμβολιαστούνε όλοι γιατί αλοιως θα γίνει χαμός, η κλαίμε εμείς οι επιστήμονες που βλέπουμε νήπια στην Κίνα να πεθαίνουν στις ΜΕΦ σαν μυρμήγκια, κλπ καταλαβαίνουμε όλοι ότι κανείς αξιόλογος, μορφωμένος και σωστός επιστήμονας δεν θέλει να βγει να κάνει την προπαγάνδα της κυβέρνησης και έχουν βγάλει στα κανάλια σούργελα όπως η Παγώνη, ο Βαιλοπουλος, ο Τζανής, ο Εξαδάκτυλος κλπ κλπ. Θα σας συμβούλευα να κάνετε όλοι το εμβόλιο του πνευμονόκοκου ΜΟΝΟ και να παίρνετε βιταμίνη D, μαγνήσιο και ψευδάργυρο και δεν θα έχετε ΠΟΤΕ πρόβλημα, να μην παραλείψω ότι το εμβόλιο της γρίπης πρέπει να γίνεται γύρω στο Σεπτέμβριο η Οκτώβριο και μην φοβάστε το παραμικρό. Αποφύγετε εμβόλια και νοσοκομεία, γιατί στα νοσοκομεία έχουν λοιμώξεις που θα σκοτώσουν και ελέφαντα, αυτά τα ξέρουμε χρόνια τώρα, το ΕΣΥ είναι ισοδύναμο με το ΕΣΥ αφρικανικού κράτους τύπου Ουγκαντα δυστυχώς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook