Σπάει τη σιωπή του ο Νίκος Στραβοπόδης: «Δεν είμαι βιαστής, ήταν ερωτευμένος μαζί μου», απαντά στις καταγγελίες του Άνθη

σπάει-τη-σιωπή-του-ο-νίκος-στραβοπόδης-1184626

Ο άνθρωπος τον οποίο έχει καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση ο Δημήτρης Άνθης, ο Νίκος Στραβοπόδης, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του για το περιστατικό, αρνούμενος τις κατηγορίες.

«Δεν είμαι βιαστής» δηλώνει ο ηθοποιός που φέρεται να βίασε τον Δημήτρη Άνθη, σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε ο τελευταίος μετά την εξομολόγηση όσων έζησε.

Ο εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ», Πέτρος Κουσουλός, όπου μίλησε ο ηθοποιός, ανέφερε τις λεπτομέρειες της συνέντευξης. Ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει ότι ο μηνυτής του ο οποίος τον εγκαλεί για βιασμό, λέει ψέματα για τον χρόνο, για τον τόπο αλλά και για το τι πραγματικά συνέβη στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει o Νίκος Στραβοπόδης και προκύπτει από επίσημα στοιχεία τα οποία προσκόμισε ο δικηγόρος του Μανώλης Ροδουσάκης, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, η γνωριμία με τον Άνθη δεν έγινε το 2006, όπως εκείνος ισχυρίζεται στην μήνυση, αλλά το 2004 και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι το μαγαζί το οποίο ισχυρίζεται ο Άνθης ότι γνωρίστηκαν είχε κλείσει από το 2005.

Επιπλέον, ο Νίκος Στραβοπόδης ισχυρίζεται ότι το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη το 2004 αλλά δεν πρόκειται για βιασμό ή σεξουαλική κακοποίηση αλλά για συναινετική ερωτική συνεύρεση δύο 20χρονων τότε ανδρών, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει ότι ο Δημήτρης Άνθης ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση όταν μπήκαν στο σπίτι, αφού πρώτα του δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του.

Για τον Λιγνάδη

O ηθοποιός δήλωσε ότι δεν υπήρξε μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά ότι έκανε ένα σεμινάριο μαζί του.

Επίσης, είπε ότι δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη σχέση, ότι ήταν καθαρά επαγγελματική και ότι ο Λιγνάδης είχε φιλική σχέση με όλους τους μαθητές του.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook