«Σούπερ γιαγιά» τα έβαλε με κλέφτη σε σούπερ μάρκετ

σούπερ-γιαγιά-τα-έβαλε-με-κλέφτη-σε-σ-1371967

Η σούπερ γιαγιά στον Καναδά εκτός από ατρόμητη και άφοβη, ήταν και… αθυρόστομη. Όχι μόνο όρμησε στον κλέφτη και τον σταμάτησε την ώρα που έβγαινε από του κατάστημα, αλλά τον «έλουσε» από πάνω μέχρι κάτω με βρισιές. Και όπως ήταν φυσικό ο κλέφτης τα έχασε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας που φορούσε full face κουκούλα, έβγαινε από το σούπερ μάρκετ με ένα γεμάτο προϊόντα καρότσι. Μόνο που δεν τα είχε αγοράσει αλλά τα είχε κλέψει.

Οι υπάλληλοι απλά τον ρώτησαν εάν πρόκειται να «πληρώσει για αυτά» εκείνος τους είπε «ναι» και μετά έφυγε ανενόχλητος. Και τότε επεμβαίνει η «σούπερ γιαγιά», η οποία τον έχει δει, τον έχει παρακολουθήσει και έχει καταλάβει ότι κλέβει.

Χωρίς να διστάσει πάει και τοποθετεί με ταχύτητα το δικό της καρότσι στην έξοδο με αποτέλεσμα ο κλέφτης που σέρνει και το καρότσι, να μην μπορεί να βγει. Εκείνος την απωθεί και προσπαθεί να φύγει και τότε η γιαγιά ξεσπάει.

Και του όρμησε και τον έβρισε

«Με αυτά που κάνεις αυξάνεις τις τιμές για όλους» του είπε και μετά σε έντονο ύφος συνέχισε: «Άντε γ…», «μαλ…» και πριν καταλάβει ο κλέφτης τι έγινε του τραβάει και την κουκούλα.

Και όχι μόνο αυτό. Του τραβάει και το καρότσι. Τράβα από τη μια η γιαγιά, τράβα από την άλλη ο κλέφτης, ήξερε ότι με τις φωνές της, ο χρόνος δεν κυλάει υπέρ του και όλο και κάποιος από την ασφάλεια θα έβγαινε να τον σταματήσει και να τον συλλάβει.

Ώσπου αποφάσισε ότι δεν μπορεί να τα βάλει μαζί της. Παρατάει και το καρότσι με τα προϊόντα, ανεβαίνει στο ποδήλατο του και εξαφανίζεται. Όλα αυτά κατέγραψε κάποιος άλλος άνδρας ο οποίος ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αμέσως έγινε viral.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook