Σούπερ Χανιά στα Τρίκαλα με 2 – 0 εκτός έδρας

σούπερ-χανιά-στα-τρίκαλα-με-2-0-εκτός-έδ-1198644

Τα Χανιά συνεχίζουν την αγωνιστική και βαθμολογική τους αναρρίχηση στο πρωτάθλημα της Super League 2. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κατάφερε να περάσει με επιτυχία από την έδρα των Τρικάλων, κερδίζοντας με σκορ 2-0.

Σ’ ένα παιχνίδι όπου η νίκη είχε χαρακτηριστεί μονόδρομος, τα Χανιά κατάφεραν να κάνουν πράξη αυτό τον στόχο και μάλιστα έχοντας μια εξαιρετική παρουσία σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο από τα δύο γρήγορα γκολ για τα Χανιά, αρχικά στο 10ο λεπτό με τον Κάρλος και στη συνέχεια στο 24’ με τον Βασιλόγιαννη.

Σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, τα Χανιά δεν απειλήθηκαν καθόλου και ουσιαστικά έφτασαν στην πιο εύκολη ενδεχομένως νίκη τους μέχρι σήμερα στη σεζόν. Επόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα εντός έδρας για τα Χανιά όπου και πάλι η νίκη θεωρείται απαραίτητη!

Οι φάσεις του αγώνα

3′ Μεγάλη ευκαιρία, ο Δημητριάδης φεύγει στην αντεπίθεση και πασάρει κάθετα στον Μπραμπίγια που πλασάρει τον Γιακουμή ο οποίος αποκρούει.

9′ Πάσα του Πλέγα σουτ του Δημητριάδη άουτ.

10′ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική κάθετη πάσα του Δημητριάδη ο Κάρλος φεύγει μόνος απέναντι από τον Γιακουμή και πλασάρει για το 0-1.

24′ ΓΚΟΛ: Από γύρισμα του Δημητριάδη το σουτ του Κάρλος αποκρούστηκε από τον Ζώγκο και ο Βασιλόγιαννης με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 0-2.

39′ Σουτ του Κάρλος άουτ.

51′ Φάουλ του Ριζογιάννη άουτ.

61′ Σουτ του Πέλκα υπό την πίεση του Πλέγα ο Κουτζαβασίλης μπλοκάρει.

90′ Φάουλ του Μασένα δύσκολα θα αποκρούσει ο Γιακουμής

90+3′ Μπαλιά του Πλέγα σουτ του Μασένα άουτ

Διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας)
Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας) – Καλύβας (Φθιώτιδας)
4ος διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)

Κίτρινες κάρτες: Νιάρος (16′), Διαμαντόπουλος (28′), Καμαρά (51′), Νίκολιτς (65′)

Τρίκαλα (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας (46′ Πέλκας), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Νιάρος, Ζώγκος, Σταματής (67′ Πανίδης), Καρουνγκάλ Σιλβάνο (46′ Ελευθεριάδης), Κεχαγιάς (46′ Πιαστόπουλος).

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Καμαρά, Πλέγας, Κάρλος, Βασιλόγιαννης (86′ Ζιούλης), Μπραμπίγια (70′ Βρεττός), Δημητριάδης (59′ Παναγιωτούδης), Δ. Διαμαντόπουλος (70′ Μασένα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook