Σοβαρή καταγγελία – Τρένα θα κινούνται σε μονή γραμμή για 130 χιλιόμετρα λόγω έλλειψης κλειδούχου

σοβαρή-καταγγελία-τρένα-θα-κινούντα-1691970

Σε μια νέα σοβαρή καταγγελία προχώρησε με ανάρτηση στο Facebook ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) ή πιο απλά των μηχανοδηγών στα τρένα, Κώστας Γενιδούνιας.

Σε ανάρτησή του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Γενιδούνιας γράφει ότι: «Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει ‘επανεκκίνηση’. Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης, πριν από λίγο, μας ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας – Πλατέως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων, γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου – που εργάζεται – ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ».

Στη συνέχεια συμπληρώνει: «Αν δεν ντρέπεται και η ντροπή, ποιος ντρέπεται; Μονή γραμμή Λάρισα – Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετά τα χυδαία ψέμματα τους – και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία -, ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία».

Η ανάρτηση στο Facebook

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο σωματείο ήταν από αυτά που έκαναν σοβαρές καταγγελίες πριν από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, ωστόσο δεν είχαν εισακουστεί από τους αρμόδιους φορείς και τις κυβερνήσεις.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook