Σοβαρή καταγγελία για μπούλινγκ σε μαθητή – Τον έστειλαν στο νοσοκομείο με αμνησία

σοβαρή-καταγγελία-για-μπούλινγκ-σε-μα-1291928

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε στη χώρα μας πριν από μερικές ημέρες, με τα συμβάντα να αυξάνονται ανησυχητικά και να προκαλούν προβληματισμό σε γονείς και Αρχές. Η καταγγελία αυτή τη φορά έγινε στο νησί της Κω.

Ο μαθητής που έπεσε θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία, κάτι που ευτυχώς ήταν περιστασιακό και η κατάσταση της υγείας του είναι πλέον καλή.

Η καταγγελία των γονιών

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το βήμα της Κω», ο δράστης της επίθεσης στο Λύκειο Αντιμάχειας δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο σχολείο τους, ενώ παράλληλα και οι ίδιοι ανησυχούν να μη συμβεί κάτι σοβαρότερο.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί τόσο ο Διευθυντής του σχολείου όσο και η Αστυνομία. Οι γονείς ζητούν να παρθούν άμεσα μέτρα.

Όπως τονίζει ο Διευθυντής, κ. Σημαντηράκης, πανελλαδικά υπάρχει έξαρση στων περιστατικών βίας στα σχολεία εν μέσω πανδημίας.

Όπως είπε, είναι γνώστης του συγκεκριμένου περιστατικού, καθώς έχει γίνει επίσημη καταγγελία και περιμένει να επιστρέψει στο σχολείο ο φερόμενος ως δράστης, για να απολογηθεί και να υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.

Ο ίδιος βέβαια αρνήθηκε τις κατηγορίες πως ο δράστης έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά, συμπληρώνοντας πως όποιος σηκώνει χέρι σε μαθητές, θα φεύγει από το σχολείο.

Οι άνθρωποι από την πλευρά του παιδιού που φέρεται να προκάλεσε το επεισόδιο αρνούνται τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς πως το παιδί έχει εμπλακεί και σε άλλα συμβάντα.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, ανέφεραν ότι το παιδί μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά που είχε προηγηθεί ανάμεσα στο παιδί που χτύπησε (και έπαθε αμνησία) και σε ένα μικρότερο μαθητή.

Όπως μας είπαν, προσπάθησε να σταματήσει τον καβγά και να προστατεύσει το μικρότερο μαθητή και όταν είδε ότι ο άλλος μαθητής ερχόταν προς τα πάνω του, φοβήθηκε και τον χτύπησε μία φορά για να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει. Αμέσως μετά, πήγε στον Διευθυντή και του είπε όλα όσα έγιναν.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook