Σοκολατάκια καρδιές

σοκολατάκια-καρδιές-1374602

Του Άκη Πετρετζίκη

Συστατικά

  • 130 γρ. πραλίνα φράουλα του Άκη
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
  • 50 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
  • 10 γρ. βρώσιμη χρυσόσκονη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε ένα μπολ βάζουμε την πραλίνα, το βούτυρο και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Μεταφέρουμε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε 2 φόρμες σιλικόνης για σοκολατάκια καρδιά.
  • Χτυπάμε ελαφρά τις φόρμες στον πάγκο εργασίας μας για να ισιώσει η επιφάνειά τους και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.
  • Ξεφορμάρουμε και βουτάμε ένα ένα τα σοκολατάκια σε μπολ με τη λιωμένη κουβερτούρα. Η κουβερτούρα θέλουμε να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Αφήνουμε σε λαδόκολλα για να σταθεροποιηθούν.
  • Κόβουμε περιμετρικά τη σοκολάτα που περισσεύει, απλώνουμε τη λευκή κουβερτούρα και στολίζουμε με τη βρώσιμη χρυσόσκονη.
  • Σερβίρουμε. Διατηρούνται στο ψυγείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook