Σοκάρουν τα στοιχεία από την παρενόχληση της 11χρονης από δικηγόρο – Προσέγγιζε και την μητέρα της

σοκάρουν-τα-στοιχεία-από-την-παρενόχλ-903985

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση ασέλγειας εις βάρος 11χρονης από δικηγόρο, στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, ο μεγαλοδικηγόρος της Αθήνας φέρεται να παρενοχλούσε και τη μητέρα της 11χρονης, βομβαρδίζοντάς τη με δεκάδες μηνύματα. Άλλοτε έταζε δώρα και άλλοτε ζητούσε επίμονα να δει μητέρα και κόρη.

Μηνύματα όπως:

«Ένα ελάχιστο και για μένα. Μπορείς όταν βρεθούμε να φοράς εκείνο το υπέροχο κολάν;»

«Έχω θυμώσει που δεν ήρθατε. Σας έχω δώρα δύο χρυσαφικά. Θα σας τα φέρω την άλλη φορά αν μου πεις ότι δεν το έκανες επίτηδες»

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα όταν λάμβανε τα μηνύματα αγνοούσε ότι το κοριτσάκι της είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ένα μήνυμα που είδε η μικρή ήταν η αιτία για να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε.

«Εγώ τηρώ τον λόγο μου (όχι σαν μερικούς μερικούς). Το laptop της μικρής σε 4 δόσεις. Κάθε φορά που θα κάνουμε παρέα οικογενειακώς στην Κ…….α θα σου δίνω και μία δόση»

«Το κινητό μου δείχνει ότι λαμβάνεις τα μηνύματα. Γιατί δεν απαντάς;»

Ο δικηγόρος με τους γονείς της μικρής ήταν οικογενειακοί φίλοι σχεδόν 20 χρόνια. Όταν το παιδί αποκάλυψε τη φρίκη, η μητέρα του το πήγε σε παιδοψυχολόγο. Η γιατρός εκτίμησε ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί και την έστειλε στον εισαγγελέα.

Ο μεγαλοδικηγόρος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη (1/10). Αντιμετωπίζει την κατηγορία για ασέλγεια σε άτομο κάτω των 15 ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook