Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου: Τριπλή προσπέραση έκανε ο σύζυγος της νεκρής εγκύου πριν συγκρουστεί με το τραίνο!

σοκάρουν-οι-λεπτομέρειες-του-τροχαίο-910179

Δεν το χωράει ο νους αυτό που έκανε ο 51χρονος οδηγός και σύζυγος της άτυχης εγκύου που άφησε τη τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν το όχημα τους συγκρούστηκε με διερχόμενο τρένο στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο οδηγός όχι μόνο δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός για να προστατεύσει την έγκυο γυναίκα του και το αγέννητο παιδί του, αλλά τουναντίον, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο άνδρας λίγα δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο δυστύχημα επιχείρησε να προσπεράσει όχι ένα, αλλά τρία προπορευόμενα αυτοκίνητα.

Και σαν μην έφτανε αυτό, ενώ οι μπάρες φύλαξης είχαν κατέβει στην διάβαση του τρένου, εκείνος προσπάθησε να προσπεράσει και τις προστατευτικές μπάρες!

Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

Η 41χρονη γυναίκα, επιβάτιδα στο ΙΧ, που ήταν έγκυος περίπου 21 εβδομάδων, αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στη μαιευτική πτέρυγα του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το αγέννητο παιδί, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Η νεκρή γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο «Παπανικολάου» και στη συνέχεια, η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

Ο 51χρονος οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου». Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Πηγή: newpost.gr

One thought on “Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου: Τριπλή προσπέραση έκανε ο σύζυγος της νεκρής εγκύου πριν συγκρουστεί με το τραίνο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook