Σοκάρουν οι εικόνες στη Νέα Σμύρνη: Ο άγριος ξυλοδαρμός του αστυνομικού και τα πρώτα λόγια του από το νοσοκομείο

σοκάρουν-οι-εικόνες-στη-νέα-σμύρνη-ο-άγ-1189378

Σοκάρουν οι εικόνες στη Ν.Σμύρνη με τους εξαγριωμένους χούλιγκαν να δέρνουν τον πεσμένο στο έδαφος αστυνομικό. Τι είπε στους συναδέλφους του μέσα από το νοσοκομείο.

Ομάδα χούλιγκαν που πήγαν στην πορεία στη Νέα Σμύρνη με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια, κρύβεται πίσω από τη άγρια επίθεση κατά του αστυνομικού που επί 2,5 λεπτά δεχόταν πεσμένος στο έδαφος δολοφονικά χτυπήματα.

«Την ώρα που είμαι πάνω στο μηχανάκι, καταλαβαίνω κάποιος να μου επιτίθεται και να με ρίχνει κάτω από το μηχανάκι. Έπρεπε να σκεφτώ αν έχω ασφαλίσει το κράνος. Έψαχναν να βρουν τρόπο να βγάλουν το κράνος». Αυτά είναι τα πρώτα λόγια που είπε ο αστυνομικός στους συναδέλφους του, ειδικούς φρουρούς που έσπευσαν στο νοσοκομείο να τον δουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV.

Ο αστυνομικός περιέγραψε στους συναδέλφους του πώς οι χούλιγκαν κατάφεραν να του βγάλουν το κράνος και να τον χτυπούν για δυόμιση λεπτά. Ο 27χρονος ειδικός φρουρός περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς ενώ δεχόταν άγρια επίθεση, κατάφερε να μην του πάρουν το όπλο.

Το χρονικό της άγριας επίθεσης στον αστυνομικό

Στη συμβολή της οδού Πλαστήρα με την Αγίας Φωτεινής, μια ομάδα κουκουλοφόρων ήρθε πρόσωπο με τη μηχανοκίνητη ομάδα ΔΡΑΣΗ. Ένας από τον όχλο των χούλιγκαν ορμά και αρπάζει τον ένστολο συνεπιβάτη, τον ρίχνει κάτω ενώ οι υπόλοιποι από το πλήθος πετούν πέτρες και καπνογόνα σε βάρος των αστυνομικών.

Δεκάδες άτομα περικυκλώνουν τον αστυνομικό και τον χτυπούν άγρια με κλωτσιές και γροθιές σε όλο του το σώμα. Τα χτυπήματα που δέχεται σε όλο το του κορμί, ακόμη και στο κεφάλι, είναι σφοδρότατα. Ο ξυλοδαρμός του ειδικού φρουρού κρατά περίπου δυόμισι λεπτά μέχρι να καταφέρουν να φθάσουν στο σημείο συνάδελφοι του από την ομάδα ΔΡΑΣΗ και τα ΜΑΤ για να τον γλιτώσουν.

Οι άγνωστοι δράστες εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής ενώ το ασθενοφόρο εμφανίζεται έπειτα από περίπου μισή ώρα – αφού δεν μπορούσε να πλησιάσει από τα οδοφράγματα.

Ο 27χρονος ειδικός φρουρός, μεταφέρεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, φέρει ένα βαθύ τραύμα στο δεξί μέρος του κεφαλιού, έχει χάσει αρκετό αίμα όμως έχει τις αισθήσεις του και η αξονική, στην οποία υπεβλήθη βγήκε ευτυχώς καθαρή.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στο OPEN: «Ήθελαν νεκρό. Ο πρώτος υπαίτιος που τον έριξε κάτω από το μηχανάκι θα βρεθεί και θα πληρώσει. Οι υπόλοιποι είναι πολλοί, είναι 60 άτομα. Ήδη η υπηρεσία είναι σε στάδιο που επεξεργάζεται τα βίντεο για να προχωρήσει στις αναγνωρίσεις και να πάει το θέμα στη Δικαιοσύνη. Οι προσαχθέντες είναι από διάφορα σημεία και εστίες αναταραχής».

Ο τραυματισμένος αστυνομικός, πεσμένος στο έδαφος. © ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : GEORGE VITSARAS / SOOC

ieidiseis.gr

3 thoughts on “Σοκάρουν οι εικόνες στη Νέα Σμύρνη: Ο άγριος ξυλοδαρμός του αστυνομικού και τα πρώτα λόγια του από το νοσοκομείο

  1. Μα δε βγήκε ο κυριος Κυρανάκης σήμερα να μας πει τι ψηφίζει και το όνομα του! Επίσης πιο πολυ με σόκαρε το βίντεο που λέει παμε να τους τελειώσουμε να τους σκοτώσουμε. Και το λένε άνθρωποι που οπλοφορούν!
    Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η κόντρα και ο εμφυλιος. Αν ειχε λίγη τσίπα πανω του ο Χρυσοχουντιδης θα είχε παραιτηθει. Αυτός ξεκίνησε και είναι ηθικος αυτουργός για αυτό το χαλί και αυτός είναι ανίκανος να προστατεψει πλεον και πολιτες και αστυνομικους.
    ΥΓ. Μάλλον χάλασε την κυβέρνηση αρκετά ότι επίθεση έγινε από χουλιγκανς και όχι τίποτα αριστερους και αναρχικούς

  2. Oποιος σπερνει τσοι ανεμους θα θερισει τις θυελλες,,,
    Και μπορει να μην ηταν καφρος ή ακροδεξιος οπως τον αλλο το μουσκαρο…
    Μα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook