Σοκάρουν οι εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας – Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου με επτά νεκρούς

σοκάρουν-οι-εικόνες-από-τον-τόπο-της-τρ-1320756

Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο όπου σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο με επτά νεκρούς μετανάστες στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής.

Ο οδηγός που κινείτο από την Κομοτηνή προς την Ξάνθη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα. Τα περιπολικά τον καταδίωξαν, αλλά στο ύψος των νέων διοδίων του Ιάσμου έστριψε απότομα στην έξοδο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο.

Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε ένα κουβούκλιο των πλευρικών διοδίων της Εγνατίας οδού, όπου ξεκουράζονται οι υπάλληλοι. Ευτυχώς, εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε κάποιος μέσα στην εγκατάσταση, ωστόσο το Citroen μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών, μέσα στην οποία νεκροί και ζωντανοί είχαν γίνει ένα κουβάρι!

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 15 άτομα και για αδιευκρίνιστους λόγους, εξετράπη της πορείας του και χτύπησε, με αποτέλεσμα 5 από τους 15 να πεθάνουν ακαριαία, 8 να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Κομοτηνής, από τους οποίους 2 δεν τα κατάφεραν, ενώ 2 τραυματίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που προωθούσε στην ενδοχώρα δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες είναι ανάμεσα σε αυτούς που νοσηλεύονται.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook