Σοκαριστικός θάνατος μικρού παιδιού από ασιτία και αφυδάτωση – Ήταν δεμένο σε κάθισμα αυτοκινήτου

σοκαριστικός-θάνατος-μικρού-παιδιού-1237514

Το άψυχο σώμα ενός μικρού παιδιού μόλις 15 μηνών βρέθηκε δεμένο στο κάθισμά του αυτοκινήτου του μέσα στο σπίτι του στο Τενεσί των ΗΠΑ. Ο τραγικός του θάνατος οφείλεται στην ασιτία και την αφυδάτωση, καθώς η μητέρα του αγοριού είχε επίσης χάσει τη ζωή της από υπερβολική δόση μεθαμφεταμίνης και φεντανύλης, όπως έδειξε η αυτοψία.

Η 32χρονη Τίφανι Σπίαρς και ο 15 μηνών γιος της Νίκολας Κράουντερ βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι στο Πόρτλαντ, βορειοανατολικά του Νάσβιλ, τον περασμένο Φεβρουάριο και τα αποτελέσματα των αυτοψιών είδαν το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα.

Ο ιατροδικαστής, ο οποίος χαρακτήρισε ατυχήματα και τους δύο θανάτους, ανέφερε πως η Σπίαρς ήταν νεκρή για αρκετές μέρες λόγω υπερβολικής δόσης.

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό ήταν νεκρός ο μικρός Νίκολας προτού βρεθεί, όμως η αιτία θανάτου του ήταν η ασιτία και η αφυδάτωση, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

H 3χρονη αδερφή του βρέθηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι και φαίνεται πως είχε προσπαθήσει να βοηθήσει τον μικρό πριν από τον θάνατό του.

Ο ιατροδικαστής σημείωσε πως φαγητό, όπως αποξηραμένο αυγό και τσόφλια, βρέθηκαν στο κάθισμα του αυτοκινήτου και γύρω από αυτό.

Στις αρχές σήμανε συναγερμός όταν μια δικαστική επιμελήτρια πήγε στο σπίτι στις 9 Φεβρουαρίου και το βρήκε κλειδωμένο. Κάλεσε σε βοήθεια όταν είδε από το παράθυρο τη μητέρα ξαπλωμένη στο πάτωμα και το κοριτσάκι της να τρέχει στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα ξαπλωμένη στο πάτωμα του μπάνιου και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών υπήρχαν μέσα στο σπίτι.

Ο Νίκολας εντοπίστηκε δεμένος στο κάθισμα του αυτοκινήτου στο πάτωμα ενός υπνοδωματίου. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook