Σοκαριστικό βίντεο: Ζευγάρι χάνει την ισορροπία του και πέφτει από γέφυρα

σοκαριστικό-βίντεο-ζευγάρι-χάνει-την-904396

Τραγικό θάνατο βρήκαν ένας άντρας και μια γυναίκα στο Περού, καθώς τη στιγμή που οι δύο τους βρίσκονταν στο κιγκλίδωμα μιας γέφυρας και αγκαλιάζονταν, ξαφνικά έπεσαν, από ύψος 15 μέτρων, στον αυτοκινητόδρομο που βρισκόταν από κάτω τους.

Την τρομακτική αυτή εξέλιξη των περιπτύξεων του ζευγαριού, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας, που βρισκόταν στη γέφυρα, στην πόλη Κούσκου του Περού. Συγκεκριμένα, η 34χρονη Maybeth Espinoza βρισκόταν πάνω στο κιγκλίδωμα και με την πλάτη γυρισμένη προς το κενό, ενώ ο 38χρονος σύντροφός της, Hector Vidal την είχε αγκαλιάσει. Ξαφνικά, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η άτυχη γυναίκα έχασε την ισορροπία της και ξεκίνησε να πέφτει προς τα πίσω, παρασύροντας και τον σύντροφό της, με συνέπεια οι δυο τους να βρεθούν στον αυτοκινητόδρομο, που βρισκόταν κάτω από τη γέφυρα.

Και οι δύο ήταν ζωντανοί στις πρώτες στιγμές, μετά την πτώση, με τον Hector να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Αμφότεροι οδηγήθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο, όμως δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, και στους δυο άρεσε να ρισκάρουν με αυτό τον τρόπο, καθώς ήταν ορειβάτες, ωστόσο η προσπάθειά τους αυτή να ισορροπήσουν πάνω στη γέφυρα στάθηκε μοιραία…

Δείτε το τρομακτικό βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook