Σοκαριστικό βίντεο: Θέμα χρόνου να θρηνήσουμε παιδική ζωή και στα Χανιά…

σοκαριστικό-βίντεο-θέμα-χρόνου-να-θρη-1114730

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει πως χρειάζονται μόνο κάποια κλάσματα δευτερολέπτου για να γίνει το κακό…

Λίγες μέρες μετά το χαμό ενός 11χρονου παιδιού στο Ηράκλειο όταν το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, (δείτε ΕΔΩ) ένα βίντεο από τα Χανιά δείχνει πώς η απροσεξία αλλά και η έλλειψη ενημέρωσης μπορεί να στοιχίσει κι άλλες ζωές.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ένα μικρό παιδί με πατίνι, παραβιάζει το stop χωρίς να κοιτάξει και περνάει τη διασταύρωση με ταχύτητα γλιτώνοντας από καθαρή τύχη καθώς θα μπορούσε να είχε περάσει αυτοκίνητο την ίδια στιγμή…

8 thoughts on “Σοκαριστικό βίντεο: Θέμα χρόνου να θρηνήσουμε παιδική ζωή και στα Χανιά…

  1. Αυτο με τα ηλεκτρικα πατινια εχει παραγινει…ειναι αθορυβο οπως επισης οι μικροι δεν εχουν καμια οδηγικη παιδεια και εδω το σχολειο ανυπαρκτο και ενημερωση καμια απο τους <>…..

  2. Ποια σχολεια και θορυβωδη αυτοκινουμενα και εισαγγελεις μωρε ονειρευεστε;;;;;;; Πατε καλα; Δηλαδη αν δεν ειχε πατινι αλλα ειχε ποδηλατο, η αν ηταν μια γιαγια με ανια, θα ηταν πιο καλα;;;;;;;;;;; ο ΝΟΜΟΣ το λεει καθαρα!!! σε κατοικημενες περιοχες τα οχηματα δεν πρεπει να πηγαινουν με πανω απο 20kmh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελεια και παυλα! Με τετοια ταχυτητα παντα μπορεις να σταματησεις σε τετοια αναγκη ΑΜΕΣΑ. Ο πεζος και τα παιδια εχουν τον πρωτο λογο στους δρομους σε κατοικημενες περιοχες! Οι οδηγοι πρεπει να ειναι τρελλα συγκεντρωμενοι και να πηγαινουν σαν τις κοτες! ελεος πια με το θεατρο του παραλογου που σας δερνει!!!

    1. Τα παιδια με τα ποδια ,οχι τα παιδια με τα πατινια και τα ποδηλατα…Ακου γαι να μαθαινεις οταν γινεις γονιος:μεχρι το 18 ετος της ηλικιας ο κηδεμονας ειναι υπολογος για ο,τι κανει η τσουπρα ή ο κανακαρης σου,ετσι κι αλλιως αν βγει τσιγλανος ΕΣΥ τον ανεθρεψες εστι…ΟΠΟΤΕ οταν επειδη εσυ δεν δινεις δεκαρα για το κοπελι σου κι αυτο παρει ενα πατινι-παπακι εξ-τι και βαλει σε μπελαδες τον κοσμο ΕΣΥ θα πας κατηγορουμενος γαι «εκθεση ανηλικου σε κινδυνο’ ,αντε εμαθες και κατι σημερα….

  3. Η κίνηση σε δρόμο έχει κανόνες καί όσοι κινούνται σε αυτόν θα πρέπει υποχρεωτικά να τους γνωρίζουν. Οχι κατά δήλωση αλλά με κάποιας μορφής εξέτασης όπως π.χ. για άδεια οδήγησης εξετάζεσαι στα σήματα.
    Πατίνι; ποδήλατο; σκεητμπορντ; ηλεκτρικό πατίνι; ρόλερ; οτιδήποτε βρίσκεται στο οδόστρωμα θα πρέπει ο χρήστης να γνωρίζει τους κανόνες του και να είναι στην κατάλληλη ηλικία η να του απαγορευτεί να κάνει χρήση του οδοστρώματος.
    Για το δυστύχημα στο Ηράκλειο δε φταίει το ηλεκτρικό πατίνι και με ποδήλατο να ήταν το ίδιο θα γινόταν, φταίει η άγνοια των κανόνων και η μειωμένη αντίληψη λόγω ηλικίας.

  4. Οκ. Αλλα τα πατινια πρεπει να καταργηθουν , οσο αφορα τους ανηλικους. Και αφηστε λιγο τους γονεις που τα ριχνετε ολα πανω τους. Δυστυχως προσφατα συζητουσαμε για το θανατο ενος 11χρονου ο οποιος κτυπηθηκε πανω στο πατινι που οδηγουσε. ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ; Ο Χ Ι . Οι γονεις ουτε που ηξεραν πως ενω το παιδι τους επαιζε στη γειτονια Καποιος ΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ του το νοικιασε ηια 5 € . Μαλιστα . Ποιος φταιει λοιπον εδω ; ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΤΙΝΙΟΥ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ .

  5. Το παιδί βλέπει πως οδηγούν οι οδηγοί αυτοκινήτων και δικύκλων και κάνει τα ίδια. Σχεδόν καθημερινό φαινόμενο τα τροχαία ατυχήματα στα Χανιά αλλά κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. Έχουμε όμως το βολικό άλλοθι: «Φταίνε οι κακοί δρόμοι»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook