Σοκαριστικό βίντεο: Νεκρή 19χρονη από έκρηξη θερμάστρας σε μπαρ στην Αργεντινή – Σκληρές εικόνες

σοκαριστικό-βίντεο-νεκρή-19χρονη-από-έκ-1119388

Δεν χωρά ανθρώπινος νους το σοκαριστικό περιστατικό που συνέβη σε μπαρ της Αργεντινής.

Το βράδυ της Παρασκευής (9/10) στο «Zar Burger» στην πόλη Σαν Μιγκέλ του Μπουένος Άιρες, παρέες εφήβων απολάμβαναν το φαγητό και το ποτό τους μέχρι που συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού, φαίνεται η στιγμή της έκρηξης, με πολλούς νεαρούς να αρπάζουν φωτιά και να αρχίζουν να τρέχουν πανικόβλητοι.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν η 19χρονη Λούτσια Κόστα να υποστεί εγκαύματα στο 40% του σώματός της. Η νεαρή οδηγήθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, δυστυχώς όμως υπέστη καρδιακή ανακοπή αφήνοντας την τελευταία της πνοή το Σάββατο (10/10). Οκτώ φίλοι της νεαρής όπου κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως η Λουτσία απολάμβανε την πρώτη νύχτα με φίλους της έπειτα σχεδόν 6 μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανέφερε ο πατέρας της στην τηλεόραση του C5N.

Ο θείος της ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό ειδήσεων της Αργεντινής «Todo Noticias», πως η ανιψιά του έτρεξε προς την έξοδο μετά την έκρηξη και έπεσε στο έδαφος, με τους φίλους της να προσπαθούν να σβήσουν με τα μπουφάν τους τις φλόγες. Ο ίδιος ανέφερε πως το ασθενοφόρο άργησε να έρθει στο σημείο 30 λεπτά, ενώ οι πληροφορίες των τοπικών Μέσων αναφέρουν πως ένας υπάλληλος έριξε αλκοόλ στη θερμάστρα, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

«Το μπαρ δεν συμμορφώνεται με τα πρωτόκολλα κοινωνικής απόστασης, δεν έχει έξοδο κινδύνου και θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί με τη συσκευή καύσης επειδή χρησιμοποιούσε τζελ αλκοόλ στα τραπέζια», δήλωσε ο οικογενειακός δικηγόρος στο C5N την Κυριακή.

Oι φίλοι και η οικογένεια της άτυχης κοπέλας έχουν προγραμματίσει διαδήλωση για την Τετάρτη για να πιέσουν τις αρχές να καταλογίσουν ευθύνες στους ιδιοκτήτες του μπαρ.

newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook