Σοκαριστικό βίντεο με τον κατηγορούμενο αστυνομικό που εξέδιδε τη 19χρονη

σοκαριστικό-βίντεο-με-τον-κατηγορούμ-1250110

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που δείχνει τον αστυνομικό, ο οποίος κατηγορείται ότι «φυλάκισε» και εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολη. Στο βίντεο που έχει στη διάθεσή του το enikos.gr και κυκλοφορούσε σε κλειστές ομάδες στα social media, ο αστυνομικός ποζάρει επιδεικτικά, χτυπώντας μια γυμνή γυναίκα σαν να είναι «ιδιοκτήτης» της.

Το βίντεο, που δεν δημοσιοποιούμε σε ένδειξη σεβασμού στη γυναίκα που καταγράφεται, φαίνεται ότι έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια τoυ lockdown, ενώ δηλαδή ο Δ.Μ. υπηρετούσε στο Σώμα της Αστυνομίας, καθώς δεν είχε τεθεί ακόμα σε διαθεσιμότητα. Ο 39χρονος, απευθυνόμενος σε όσους τον παρακολουθούσαν στο διαδίκτυο, ακούγεται να λέει: «καραντίνα γ@@@@ε τα κι εγώ τι κάνω νομίζεις εδώ; κ@@@βαράω».

Φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι, σκουλαρίκια στο φρύδι και το αυτί αλλά και τη χαρακτηριστική αλυσίδα στον λαιμό, κάθεται σε μια καρέκλα, πιθανότατα μπροστά σε υπολογιστή και έχει δίπλα του, με γυρισμένη πλάτη, μια νεαρή κοπέλα που φορά μόνο με το εσώρουχο της. Τη χτυπάει προκλητικά και γυρνάει την κάμερα ώστε να επιδείξει το «τρόπαιό» του.

Στο βίντεο δεν φαίνεται το πρόσωπο της γυναίκας με τα μακριά καστανά μαλλιά, παρά μόνο το πρόσωπο του κατηγορούμενου αστυνομικού. Ο ίδιος δεν φαίνεται να νιώθει κάποια πίεση, παρά το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο βρισκόταν στο μικροσκόπιο των συναδέλφων του λόγω της συμπεριφοράς του, καθώς θεωρούσε ότι ένας συγκεκριμένος αστυνομικός δημιουργούσε πρόβλημα στον ίδιο και στο περιβάλλον του επειδή, όπως υποστήριζε, παρενοχλούσε τη σύζυγό του. Έτσι, τη στιγμή που – σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνώριζαν – παρουσιαζόταν μονίμως ως θύμα και ως κάποιος που συνεχώς τον στοχοποιούν, εκείνος πόζαρε ανενόχλητος, χρησιμοποιώντας τη γυναίκα ως «παιχνίδι» του.

Ο 39χρονος αστυνομικός, ο οποίος φέρεται να κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι-κολαστήριο τη 19χρονη και να την εξέδιδε, κατηγορείται για 14 κακουργήματα και πλημμελήματα. Μεταξύ αυτών, για εμπορία ανθρώπων, βιασμό, σωματική βλάβη κ.ά.

Οι Αρχές ξεσκονίζουν τόσο τους υπολογιστές όσο και τους σκληρούς δίσκους που βρήκαν στο σπίτι της Ηλιούπολης, καθώς πλέον έχει μπει στο κάδρο η καταγγελία της 19χρονης για κύκλωμα trafficking που εκμεταλλευόταν γυναίκες. Σημειώνεται ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για ακόμη ένα άτομο, ενώ η 19χρονη έχει αναφερθεί σε τουλάχιστον ακόμη τρία άτομα που διαφεύγουν τη σύλληψη.

Το βίντεο που έχει στην κατοχή του το enikos.gr είναι εξοργιστικό, καθώς ο αστυνομικός εμφανίζεται να χρησιμοποιεί σαν «εμπόρευμα» τη συγκεκριμένη γυναίκα και να την παρουσιάζει μέσω υπολογιστή σε φίλους του ή μέλη ομάδων στις οποίες συμμετείχε στο διαδίκτυο και έστελνε τέτοιο υλικό. Ομάδες, στις οποίες πιθανότατα να αναζητούσε και «πελάτες». Η ΕΛ.ΑΣ. εξάλλου εξετάζει την πληροφορία για ύπαρξη «ροζ αγγελίας» σε ιστοσελίδα, καθώς φέρεται εκεί να είχε αναρτηθεί και φωτογραφία της 19χρονης, την οποία βίαζε και ο πατέρας της από 11 ετών.

Παρόμοια φωτογραφία είχε ανεβάσει και στο προφίλ του στο Facebook τον περασμένο Νοέμβριο και μάλιστα δεχόταν ευχές για τα γενέθλιά του.

enikos.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook