Σοκαριστικό βίντεο: Καθηγητής χτυπά μαθήτρια σε σχολείο μπροστά στους συμμαθητές της

σοκαριστικό-βίντεο-καθηγητής-χτυπά-μ-1330316

Σοκ προκαλεί βίντεο που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, και δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό μαθήτριας από καθηγητή της, μέσα σε τάξη ΕΠΑΛ στην Αττική.

Στο βίντεο, φαίνεται ο καθηγητής να χτυπά δύο φορές το κορίτσι. Πρώτα της δίνει ένα χαστούκι και, στη συνέχεια, της τραβάει τα μαλλιά και την πετάει στο πάτωμα, όπου την ξαναχτυπάει. Στη συνέχεια, οι συμμαθητές του κοριτσιού σπεύδουν να το προστατεύσουν και να επιτεθούν στον καθηγητή. Ένας από τους μαθητές χτυπάει τον καθηγητή με τα χέρια και το πόδια του και, στη συνέχεια, επιχειρεί να τού επιτεθεί και με μία καρέκλα.

Ενώπιον του εισαγγελέα ο καθηγητής

Σύμφωνα με την εκπομπή T- Live που μετέδωσε το βίντεο, στη συνέχεια επικράτησε μεγάλος αναβρασμός στο σχολείο, όπου οι άλλοι καθηγητές επιχείρησαν να κλείσουν τον συνάδελφό τους σε μία αίθουσα, ώστε να τον προστατεύσουν από την οργή των μαθητών, οι οποίοι, στη συνέχεια, βγήκαν από το σχολείο, εντόπισαν το αυτοκίνητό του, το αναποδογύρισαν και το έσπασαν.

Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από κάποια άλλη πόρτα του σχολείου, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και μεταφέρθηκε, το πρωί της Παρασκευής, 3 Δεκεμβρίου, στον εισαγγελέα.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook