Σοκαριστικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

σοκαριστικό-βίντεο-από-το-θανατηφόρο-930152

Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Κυριακής στην Θεσσαλονίκη δείχνει βίντεο από κάμερα καφετέριας της περιοχής. Από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του και έξι τουλάχιστον άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Το μαύρο αυτοκίνητο που μετέφερε 12 μετανάστες από το Αφγανιστάν παραβίασε το κόκκινο και συγκρούστηκε με όχημα που διέσχιζε κάθετα τον δρόμο εκείνη την ώρα. Ο 64χρονος οδηγός του σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ περισσότεροι από έξι μετανάστες, που ήταν στοιβαγμένοι ακόμη και στο πορτ μπαγκάζ τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το όχημα του διακινητή προσέκρουσε και σε τρίτο όχημα, ο οδηγός του οποίους βγήκε σώος από το αυτοκίνητο.

Ο 25χρονος Μολδαβός διακινητής που οδηγούσε το μαύρο όχημα επιχείρησε να διαφύγει αμέσως μετά το τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Τα αυτοκίνητο έμεινε μισό μετά η σφοδρή σύγκρουση

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας καφετέριας ακριβώς στο σημείο όπου συνέβη το ατύχημα κατέγραψε το στιγμιότυπο της σφοδρής σύγκρουσης.

Σε αυτό, όπως προβλήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο του OPEN, φαίνεται ένα από τα οχήματα να εκτοξεύεται σαν άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ μια από τους υπαλλήλους πιάνει το κεφάλι απεγνωσμένη από την εικόνα που αντικρίζει στο οδόστρωμα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένας από τους οδηγούς των τριών οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο μπαίνει στο κατάστημα, σώος, καθώς γλίτωσε κυριολεκτικά σαν από θαύμα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το τροχαίο

«Πρωινές ώρες σήμερα (29-09-2019), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν ΙΧΕ αυτοκίνητο να εξέρχεται από την Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Προφήτη, το οποίο κινούμενο προς την Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός.Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ηλικιωμένου άντρα.

Ο δρόμος γέμισε κομμάτια από τα αυτοκίνητα

Από τα θραύσματα προκλήθηκαν φθορές σε τρίτο αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια οδό. Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, προέκυψε ότι, ο 25χρονος αλλοδαπός οδηγός του πρώτου οχήματος μετέφερε δώδεκα άτομα που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, οπότε και συνελήφθη.

Τα άτομα αυτά μεταφέρθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης για παροχή πρώτων βοηθειών. Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook