Σοκαριστικό βίντεο από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα: Ο συγκυβερνήτης σκαρφαλώνει στο φλεγόμενο αεροσκάφος

σοκαριστικό-βίντεο-από-την-αεροπορικ-856987

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από την αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία με αεροσκάφος της Aeroflot που έπιασε φωτιά στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας και οδήγησε στο θάνατο 41 από τους επιβάτες.

Στο νέο αυτό βίντεο φαίνεται ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους, Μαξίμ Κουζνέτσοφ, αρχικά να κρέμεται από ένα θρυμματισμένο παράθυρο του πιλοτηρίου μέσα σε πυκνούς καπνούς, εγκαταλείποντας το αεροσκάφος.

Ωστόσο στη συνέχεια ανεβαίνει εκ νέου στο Sukhoi Superjet 100 με τη βοήθεια διασωστών, από την τσουλήθρα που χρησιμοποιήθηκε για την εκκένωσή του.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, μέχρι στιγμής αναφορές, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο συγκυβερνήτης επιχείρησε να σώσει τον κυβερνήτη του αεροσκάφους Ντένις Εβντοκίμοφ. Βάσει δηλώσεων του πιλότου, ο συγκυβερνήτης βγήκε πρώτος από το αεροπλάνο.

Κατά την εφημερίδα της Μόσχας Moskovsky Komsomolets, ο συγκυβερνήτης διέσωσε έναν επιβάτη, καθώς και σημαντικά έγγραφα που αφορούσαν την πτήση.

Το αεροπλάνο είχε προσγειωθεί στο διάδρομο με τη δεξαμενή γεμάτη από άκαυστα καύσιμα εκτόξευσης, αφού αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Μόσχα όταν το χτύπησε κεραυνός ο οποίος κατέστρεψε τις επικοινωνίες του αεροσκάφους.

Οι Ρώσοι εμπειρογνώμονες διερευνούν το γιατί το χτύπημα του κεραυνού- που περιγράφουν οι ειδικοί ως ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο – οδήγησε σε μια μοιραία ανώμαλη προσγείωση, που κόστισε τη ζωή σε 41 ανθρώπους.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook