Σοκαριστικό τροχαίο: Αυτοκίνητο που έκανε σφήνες καρφώθηκε σε βράχια | Video

σοκαριστικό-τροχαίο-αυτοκίνητο-που-έ-1373660

Σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τρομακτικό τροχαίο στις ΗΠΑ κατέγραψε οδηγός αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβηκε στο YouTube φαίνεται η στιγμή που δύο αυτοκίνητα κάνοντας σφήνες, κατέληξαν σε σύγκρουση με τρομακτικά αποτελέσματα. Το ένα αυτοκίνητο βγαίνει εκτός ελέγχου και καρφώνεται πάνω σε βράχια.

Τα απίστευτα πλάνα, δημοσιεύτηκαν στο YouTube την περασμένη εβδομάδα από τον χρήστη Racerwong.Shooterwong, δείχνει ένα Honda Accord και ένα φορτηγό Ford F-150 Raptor να κάνουν κόντρες για μια θέση στο αυτοκινητόδρομο Palisades Parkway στις 24 Ιανουαρίου, ανέφερε το Fox News.

Το Accord φαίνεται να κρατά το φορτηγό Ford στην αριστερή λωρίδα του δρόμου ο οποίος είχε μόλις δύο λωρίδες.

Αφού οι δύο οδηγοί συνέχισαν την κοκορομαχία τους για κάποια λεπτά το Honda φαίνεται να προσπαθεί να σφηνώσει ανάμεσα στο φορτηγό και ένα άλλο όχημα. Αποτέλεσμα φυσικά ήταν ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο να ντελαπάρει και να ίπταται πάνω σε κάτι βράχια στο πλάι του δρόμου.

«Το Accord και το Raptor αποφάσισαν να εξοργίσουν ο ένας τον άλλον», έγραψε ο Racerwong στο βίντεό του, το οποίο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο στις 27 Ιανουαρίου. «Το Accord έχασε», συμπλήρωσε.

«Αρχικά ήλπιζα να τους πιάσω να κάνουν κάτι ηλίθιο», λέει η λεζάντα. «Αυτό ήταν απροσδόκητο. Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν εύχομαι ποτέ σε κανέναν να πάθει κάτι κακό», καταλήγει.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook