Σοκαριστική ομολογία του προπονητή ιστιοπλοΐας: «Δεν βίασα την 11χρονη, είχαμε σχέση και την αγαπάω»

σοκαριστική-ομολογία-του-προπονητή-ι-1067229

Σε μια στυγνή ομολογία προχώρησε ο προπονητής που βίασε μια 11χρονη αθλήτρια ιστιοπλοΐας, της οποίας την υπόθεση κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος μίλησε στο Mega και οι αποκαλύψεις που έκανε προκαλούν αποτροπιασμό.

Καταρχάς, δήλωσε πως δεν βίασε την 11χρονη, αλλά είχε συνάψει ερωτική σχέση μαζί της, ενώ είπε πως ήρθαν σε ερωτική επαφή με την θέληση της.

«Είχα και έχω συναισθήματα για το κορίτσι»

Παράλληλα, είπε πως «είχα και έχω συναισθήματα για το κορίτσι. Χώρισα και τον τότε δεσμό μου για να είμαι μαζί της. Την αγαπάω». Ο ίδιος υποστήριξε μάλιστα πως θέλει ακόμη να είναι μαζί με την αθλήτρια, η οποία πλέον είναι ανήλικη.

Ακόμη, ο προπονητής δήλωσε στυγνά πως δεν θεώρησε ποτέ, σοβαρή την διαφορά ηλικίας που είχε και ιδιαίτερα για το γεγονός πως το κορίτσι ήταν ανήλικο.

«Παλιά παντρευόντουσαν και έκαναν παιδιά με μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας. Τι κακό έκανα εγώ;», δήλωσε κυνικά.

«Με βίασε, όταν ήμουν 11 χρονών»

Υπενθυμίζεται, πως η ενήλικη πλέον αθλήτρια της ιστιοπλοΐας έσπασε την σιωπή της και μίλησε στο Open την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

Η ίδια αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Σοφία Μπεκατώρου, λίγο πριν μεταβεί στον εισαγγελέα, στην οποία αποκάλυψε το τραγικό περιστατικό που υπέστη.

Παράλληλα, δήλωσε πως στην ηλικία των 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον τότε προπονητή της (Σ.Σ είναι διαφορετικό άτομο, από τον παράγοντα που κακοποίησε την Μπεκατώρου).

«Βιασμός με όλο το νόημα»

«Επικοινώνησα με τη Σοφία, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα απ’ έξω απ’ έξω τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, αποκάλυψε πως δεν εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της, στους στους γονείς της, γιατί ήταν μόλις 11 ετών και δεν ήξερε πως να το χειριστεί.

«Βιασμός με όλο το νόημα. Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 ετών όταν το είπα, ναι, και δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία», δήλωσε στη συνέχεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook