Σοκαριστικές εξελίξεις: Ο μητροκτόνος είχε βιάσει τη μητέρα του πριν την πνίξει – Είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του

σοκαριστικές-εξελίξεις-ο-μητροκτόνο-1338808

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στο Γρεβενά έρχονται στο φως

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροκτόνος είχε βιάσει τη μητέρα του πριν τη δολοφονήσει. Ανοιχτό άφησε ο ιατροδικαστής το ενδεχόμενο, ο μητροκτόνος να δολοφόνησε την μητέρα του (ασφυκτικός ήταν ο θάνατος) ενώ την βίαζε.

Μάλιστα το έγκλημα τότε, όταν ο σημερινός μητροκτόνος των Γρεβενών είχε δολοφονήσει την γιαγιά του, ήταν ιδιαίτερα ειδεχθές. Ο δολοφόνος της είχε προκαλέσει τραύματα σε όλο της το σώμα με στιλέτο, ενώ της είχε πολτοποιήσει το κεφάλι.

Το έγκλημα ίσως παρέμενε στο σκοτάδι, αν δεν βρισκόταν ένας αστυνομικός που θυμήθηκε ότι ο γιος της θανούσης είχε σκοτώσει την ηλικιωμένη γιαγιά του πριν από 28 χρόνια στο ίδιο χωριό, όταν και ο ίδιος ήταν 32 χρόνων.

Σημειώνεται ότι για το πρώτο έγκλημα, είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί. Αποφυλακίστηκε όμως, άγνωστο μέχρι στιγμής πότε, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτό νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές δομές.

Έτσι, η Ασφάλεια ενημέρωσε τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών και εκείνος έδωσε εντολή να γίνει νεκροτομή στην σορό της 85χρονης.

Πράγματι, ο ιατροδικαστής στην Θεσσαλονίκη διαπίστωσε πως η ηλικιωμένη είχε πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας το βράδυ της Τρίτης και ότι ο θάνατός της είχε επέλθει από ασφυξία, πιθανότατα με κάποιο μαξιλάρι που έφραξε τις αναπνευστικές οδούς.

iefimerida.gr, in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook