Σοκαριστικές εικόνες από τροχαίο στη Βρετανία – Μεθυσμένος οδηγός χτύπησε 70χρονη ποδηλάτισσα και πέρασε από πάνω της

σοκαριστικές-εικόνες-από-τροχαίο-στη-1690971

Εικόνες από τροχαίο ατύχημα που προκαλούν σοκ εκτυλίχθηκαν στο Σάρεϊ της Βρετανίας, όταν 43χρονος μεθυσμένος οδηγός, χτύπησε με το αυτοκίνητό του μια 70χρονη ποδηλάτισσα και αντί να σταματήσει, πέρασε από πάνω της.

Το τροχαίο έγινε πριν από 1 χρόνο στην περιοχή της Βρετανίας και το βίντεο έβγαλε τώρα στο φως η αστυνομία του Σάρεϊ σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει ως γροθιά στο στομάχι, να αποτρέψει τους οδηγούς να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ και να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν.

Στις εικόνες από το τροχαίο φαίνεται η 70χρονη να οδηγεί το ποδήλατό της σε δρόμο του Σάρεϊ της Βρετανίας. Ξαφνικά από στενό στα αριστερά της βγαίνει το τζιπάκι, που οδηγούσε μεθυσμένος ο Στίβεν Σέλγουντ.

Ο 43χρονος φαίνεται να φρενάρει, αλλά το τροχαίο δεν μπορεί να αποφευχθεί και έτσι το τζιπάκι χτυπάει την 70χρονη γυναίκα που πέφτει κάτω μαζί με το ποδήλατό της μπροστά από το αυτοκίνητο του Στίβεν Σέλγουντ.

Σταμάτησε, αλλά συνέχισε και πέρασε από πάνω της

Ο μεθυσμένος οδηγός σταματάει για λίγο το όχημά του, αλλά συνεχίζει και πάλι να κινείται και περνάει πάνω από την 70χρονη και το ποδήλατό της.

 

Ένας οδηγός από ένα βανάκι που μόλις είχε περάσει από τον δρόμο, βγαίνει από το όχημά του και τρέχει προς το σημείο του τροχαίου. Ο 43χρονος που έχει ξεκινήσει ήδη να κινείται καταλαβαίνει ότι ο άλλος οδηγός τον έχει δει και αποφασίζει να σταματήσει το τζιπάκι.

Η 70χρονη γυναίκα ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς τραυματίστηκε μεν πολύ σοβαρά, αλλά έζησε. Από την άλλη, ο 43χρονος καταδικάστηκε από δικαστήριο της Βρετανίας για το τροχαίο σε φυλάκιση 2 ετών και 3 μηνών, ενώ του αφαιρέθηκε το δίπλωμα οδήγησης για 3 χρόνια.

newsit.gr

One thought on “Σοκαριστικές εικόνες από τροχαίο στη Βρετανία – Μεθυσμένος οδηγός χτύπησε 70χρονη ποδηλάτισσα και πέρασε από πάνω της

  1. Φυλακιστηκε σε 2 κατι χρονια , χωρις αναστολη και χωρις να την εχει σκοτωσει. Στο Ελλαδισταν ομως σκοτωσεις δε σκοτωσεις , το πολυ πολυ να παρεις φυλακιση ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ !!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook