Σοκαριστικά μηνύματα: Aστυνομικός στο κύκλωμα των βιαστών της 12χρονης; – «Είμαι ο Μιχάλης αστυνομικός και ξέρω ποια είσαι»

σοκαριστικά-μηνύματα-aστυνομικός-στο-0

Μηνύματα που προκαλούν σοκ από την εφαρμογή μέσω τις οποίες εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό ο Ηλίας Μίχος, έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει το documentonews.gr, ένας άγνωστος χρήστης έχει εντοπίσει το προφίλ του 12χρονου κοριτσιού στο facebook και το απειλεί μέσω της εφαρμογής Blindchat, στο προφίλ που φέρεται να είχε φτιάξει ο 53χρονος για να ψαρεύει υποψήφιους παιδοβιαστές. Ο συγκεκριμένος χρήστης, ο οποίος παρουσιάζεται ως «Μιχάλης» και δηλώνει ότι είναι αστυνομικός, απειλεί την ανήλικη ότι αν δεν κάνει σεξ μαζί του 2-3 φορές την εβδομάδα δωρεάν, τότε εκείνος θα την κάνει ρεζίλι. Παράλληλα γράφει στο κορίτσι ότι θα την κακοποιήσει μαζί με τους συναδέλφους του αστυνομικούς!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο Blindchat έχει δημιουργηθεί ένα προφίλ που φέρει το όνομα της 12χρονης και μέχρι τώρα είναι άγνωστο από ποιον χρησιμοποιούνταν. Αυτό το προφίλ έστειλε ένα μήνυμα σε ένα άλλο πρόσωπο, στις 15 Ιουλίου 2022, στις 12:29π.μ. Το μήνυμα έγραφε: «Γεια τι κάνεις είμαι η … είμαι 17 περίπου 40 κιλά ύψος 1.65 και πάω καράτε. Θες να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια στον σταθμό με αμάξι ένα 70ευρω να κάνουμε ότι θες; Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας 69… ή βάιμπερ».

Η απάντηση από τον άγνωστο χρήστη (σ.σ. χρήστης 333662) ήρθε σχεδόν ακεραία: «Γεια». Δευτερόλεπτα αργότερα, το προφίλ που φέρει το όνομα του 12χρόνου απάντησε μονολεκτικά: «Θες». Μετά από περίπου μισό λεπτό ο άγνωστος χρήστης απάντησε «Θες να έρθω με τα παιδιά να σε πάμε στο τμήμα για παιδική πορνεία; Θα σε π… όλοι μαζί πρώτα βέβαια. Χωρίς κ… και χ… μέσα εννοείται».

Το προφίλ που φέρει το όνομα της 12χρονης δεν δίνει κάποια απάντηση. Περίπου 26 λεπτά μετά, ο άγνωστος αυτός χρήστης επανέρχεται στέλνοντας ένα νέο μήνυμα. Ένα μήνυμα που πραγματικά προκαλεί σοκ, αφού στέλνει στο προφίλ της 12χρονης ένα λινκ που παραπέμπει σε ένα προφίλ στο Facebook, το οποίο έχει το όνομα και τη φωτογραφία του 12χρονιου κοριτσιού. Είναι άγνωστο αν το συγκεκριμένο προφίλ στο Facebook είχε δημιουργηθεί από το ίδιο το ανήλικο κορίτσι ή από κάποιο άλλο πρόσωπο.

Ο άγνωστος χρήστης έγραψε στο ίδιο μήνυμα με το λινκ: «Μαλάκω κοίτα τι σου έχω εδώ!!! Λοιπόν αν δεν μου κ… δωρεάν 2-3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου. Και εννοείται ότι θα χ… μ… χωρίς κ…». Ο ίδιος δεν λαμβάνει κάποια απάντηση.

Στις 12 και 24 την ίδια ημέρα, από ένα άλλο προφίλ που φέρεται να χρησιμοποιεί το όνομα της 12χρονης στάλθηκε το ίδιο μήνυμα που αναγράφηκε παραπάνω: «Γεια τι κάνεις είμαι η … είμαι 17 περίπου 40 κιλά ύψος 1.65 και πάω καράτε. Θες να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια στον σταθμό με αμάξι ένα 70ευρω να κάνουμε ότι θες; Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας 69… ή βάιμπερ». Λήπτης του μηνύματος ήταν ο ίδιος άγνωστος χρήστης, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι και τα δύο παρεμφερή μηνύματα, έχουν σταλεί στον ίδιο λογαριασμό προφίλ, δηλαδή στον χρήστη 333662.

Αυτή τη φορά, ο άγνωστος χρήστης απάντησε: «Γεια σου είμαι ο Μιχάλης αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι». Στη συνέχεια στέλνει ξανά το ίδιο μήνυμα όπου έχει επισυναφθεί το λινκ που παραπέμπει στο προφίλ του Facebook του 12χρονου κοριτσιού και στο οποίο γράφει: «Μαλάκω κοίτα τι σου έχω εδώ!!! Λοιπόν αν δεν μου κ… δωρεάν 2-3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου. Και εννοείται ότι θα χ… μ… χωρίς κ…». Στη συνέχεια, ο άγνωστος αυτός χρήστης, στέλνει το ίδιο αυτό μήνυμα τουλάχιστον έντεκα φορές ακόμη.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν αυτός ο χρήστης έχει ταυτοποιηθεί. Είναι όντως αστυνομικός όπως δηλώνει; Πώς βρήκε μέσα σε λίγα λεπτά το λινκ από το προφίλ της 12χρονης στο facebook ενώ την «γνώρισε» μέσω Blindchat; Αν πρόκειται όντως για αστυνομικό, τότε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει εργαλεία της δουλειάς του και να βρει ποια ήταν η 12χρονη.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι το παιδί, έχει αναφέρει στις Αρχές το όνομα «Μιχάλης», ο οποίος όπως είπε ήταν εκείνος που εκτός από τον Ηλία Μίχο την συνόδευε στα ραντεβού βιασμού. Είναι άραγε το ίδιο πρόσωπο, το οποίο τελικά συνεργάστηκε με τον 53χρονο; Ερευνούν οι Αρχές αν στην υπόθεση εμπλέκονται αστυνομικοί; Τα ερωτήματα είναι σκληρά και μόνο οι Αρχές θα δώσουν την απάντηση εφόσον η έρευνα φτάσει μέχρι το κόκαλο για να ξεσκεπαστεί επιτέλους το κύκλωμα των παιδοβιαστών.

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook