Σοκάρει ο πυροβολισμός 2χρονης από έναν 3χρονο την ώρα που οι μεγάλοι έβλεπαν μπάσκετ

σοκάρει-ο-πυροβολισμός-2χρονης-από-ένα-1227212

Σοκάρουν όσα εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου σε ένα σπίτι στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου ένα τρίχρονο αγόρι βρήκε ένα όπλο μέσα σε έναν καναπέ και πυροβόλησε ένα κοριτσάκι 2 ετών. Οι ενήλικες στο σπίτι παρακολουθούσαν μπάσκετ εκείνη την ώρα.

Οι ενήλικες μετέφεραν το κορίτσι στο νοσοκομείο, τρακάροντας μάλιστα στον δρόμο, όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές.

«Δεν μπορεί να τονιστεί με πιο έντονο τρόπο: αν έχεις όπλα στο σπίτι, κράτα τα μακριά από τα παιδιά», δήλωσε ο σερίφης Grady Judd. «Ένα πανέμορφο κοριτσάκι παλεύει για τη ζωή του τώρα επειδή ένα άλλο παιδί που δεν γνώριζε κατάφερε να αποκτήσει στα χέρια του ένα γεμάτο όπλο», πρόσθεσε.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο ατυχήματος ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και διαπίστωσε ότι το ένα από αυτά βρισκόταν στον δρόμο για το νοσοκομείο με ένα θύμα από πυροβολισμό μέσα. «Ένας Καλός Σαμαρείτης μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο», σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Το κορίτσι δέχτηκε πυροβολισμό στο στήθος και τραυματίστηκε σοβαρά. Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το Σάββατο ο σερίφης ανέφερε πως παράμενε σε «εξαιρετικά κρίσιμη» αλλά σταθερή κατάσταση.

Η μητέρα του κοριτσιού δεν ήταν στο σπίτι όταν σημειώθηκε ο πυροβολισμός. Οι Kevonte Wilson και Rodderick Haynes, 23 ετών και οι δύο, είπαν στους αστυνομικούς ότι έβλεπαν μπάσκετ όταν ο 3χρονος βρήκε το όπλο. Το όπλο ανήκε στον Wilson, ο οποίος το είχε «κρύψει» στον καναπέ.

Ο Wilson είχε συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπές και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για την τραγική υπόθεση.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook