Σοκάρει ο ιατροδικαστής για το έγκλημα στην Κέρκυρα: Η 29χρονη πάλεψε ώρα για τη ζωή της

σοκάρει-ο-ιατροδικαστής-για-το-έγκλημ-792959

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας 29χρονης στην Κέρκυρα, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Σοκάρει η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση μιλώντας για το έγκλημα στην Κέρκυρα όπου πατέρας χτύπησε μέχρι θανάτου την κόρη του γιατί δεν ενέκρινε την σχέση της με Αφγανό.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, ενώ η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

Επίσης, η ιατροδικαστής τόνισε πως τα χτυπήματα δείχνουν πάθος και μίσος, κάτι που καθιστά ακόμη πιο σοκαριστική την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της 29χρονης Αγγελικής Πέτρου, χάθηκαν το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και τελικά βρέθηκε νεκρή, θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Τελικά μετά από αναζήτηση κάποιων ωρών και καταγγελίας του Αφγανού συντρόφου της αποδείχθηκε ότι ο ίδιος της ο πατέρας είναι ο δράστης της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας δολοφόνησε την ίδια του την κόρη διότι δεν ενέκρινε την σχέση της, με έναν άνδρα, ο οποίος έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν. Μάλιστα, αυτό ήταν η αιτία για πολύ συχνούς καβγάδες μεταξύ τους στο σπίτι.

Η κοπέλα δεν… «συμμορφωνόταν» στις απαιτήσεις του πατέρα της να διαλύσει την σχέση της και συνέχιζε να έχει δεσμό με τον Αφγανό.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook