Σοκάρει ο αδερφός του Ράιαν Γκιγκς: Αυτός και άλλοι 9 ποδοσφαιριστές πήγαν με την γυναίκα μου

σοκάρει-ο-αδερφός-του-ράιαν-γκιγκς-αυτ-1203578

Το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Ράιαν Γκιγκς και την γυναίκα του κλήθηκε να σχολιάσει για ακόμη μια φορά ο αδερφός του… που προχώρησε σε αποκαλύψεις!

Ο αδερφός του Γκιγκς κλήθηκε να σχολιάσει για ακόμη μια φορά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον αδερφό του και θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς και την πρώην πλέον γυναίκα του.

Επί οκτώ χρόνια, όπως είχε αποκαλυφθεί η γυναίκα του Ρόντρι Γκιγκς είχε παράνομο δεσμό με τον Ράιαν σε ένα σκάνδαλο που συγκλόνισε την Αγγλία.

Το παντρεμένο ζευγάρι έκανε μια προσπάθεια να σώσει τη σχέση του για χάρη των παιδιών, αλλά τελικά χώρισαν επισήμως το 2013.

Σύμφωνα με τον 44χρονο Ρόντρι, ο αδελφός του δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που μοιράστηκε το κρεβάτι της γυναίκας του!

Όπως ανέφερε τον απάτησε συνολικά με δέκα ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους ήταν μάλιστα και ένα παντρεμένος άνδρας, που παίζει αυτήν την εποχή σε ομάδα της Πρεμιέρ Λιγκ. «Καθένας γ@@ει τον άλλον. Μπορεί να στη φέρει ο κολλητός σου» είπε ο Ρόντρι Γκιγκς, ο οποίος μίλησε και για την… προδοσία από τον ίδιο τον αδερφό του, ο οποίος δεν του έχει ζητήσει συγγνώμη.

«Ο Ράιαν κανονικά θα άξιζε όλες τις τιμές εξαιτίας της καριέρας του. Ωστόσο, αυτή η πράξη κατέστρεψε την κληρονομιά του. Μου πήρε σχεδόν πέντε χρόνια να το ξεπεράσω. Μιλάω για αυτό, κυρίως για να ενοχλήσω κόσμο, κι έτσι το θέμα επανέρχεται. Είχαν οκτώ χρόνια να σκεφτούν τις επιπτώσεις».

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook