Σοκάρει νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Την έσπασε στο ξύλο και μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι

σοκάρει-νέο-περιστατικό-ενδοοικογεν-1372212

Τον τρόμο που έζησε στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της περιέγραψε η 20χρονη κοπέλα από την Πάτρα και μητέρα ενός παιδιού, ο οποίος αφού την χτύπησε βάναυσα έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Η γυναίκα μίλησε για τα όσα έζησε.

Σαν σίφουνας μπήκε στο ιδιόκτητο σπίτι της ο εν διαστάσει 33χρονος σύζυγός της και λίγο έλειψε να την πνίξει. Την χτυπούσε σε όλο της το σώμα, και η ιατροδικαστική έκθεση της Αγγελικής Τσιόλα που έγινε το πρωί του Σαββάτου καταγράφει μώλωπες και άλλα σημάδια της κακοποίησης.

Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»: «Μπαίνει, τον βλέπω μπροστά μου, με αρπάζει, βάζει μουσική δυνατά, κλείνει πόρτες και παντζούρια, με γραπώνει από το λαιμό, αρχίζει να με βρίζει, με πέταγε. Πήγε να με σκοτώσει. Σήμερα θα ήμουν νεκρή. Αρχισε να μου λέει ότι «δεν υπάρχει λόγος να ζήσεις. Μια πόρνη δεν χρειάζεται να ζει! Στην αρχή πήγε να με πνίξει με το μαξιλάρι.

Μετά με γύρισε ανάποδα και έπεσε πάνω μου. Προσπάθησα να σκεφτώ. Σκέφτηκα τα νύχια μου που ήταν μυτερά. Τα είχα φτιάξει. Του τα ‘χωσα κοντά στα μάτια. Ετσι σηκώθηκα. Σκέφτηκα αστραπιαία τι θα έπρεπε να κάνω. Μου ήρθε να του φερθώ όπως σε ένα μωρό. Να τον χαϊδέψω να τον ηρεμήσω. Του λέω κάτσε καλά. Όλα τελείωσαν. Όλα θα πάνε καλά»!

Έντονα τα σημάδια του εμπρησμού

Ο άνδρας ηρέμησε κάπως και ζήτησε το παιδί. Η Μαριάννα τηλεφώνησε στη μητέρα της και της είπε ότι θα έρθει ο άνδρας να πάρει το παιδί. Η γυναίκα τα έχασε αλλά δεν έφερε αντίρρηση. Την ίδια ώρα και αφού ο άνδρας έφυγε για να πάει στη μάνα της, η 20χρονη τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Και αμέσως στη μάνα της για να μην του ανοίξει. Όμως εκείνος δεν καταλάβαινε από τέτοια! Κατάφερε να σπάσει και την πόρτα του πατρικού για να μπει μέσα. Στο πατρικό διαμένουν η μητέρα και η γιαγιά της Μαριάννας η οποία είναι κατάκοιτη. Μετά από λίγο ο άνδρας φεύγει. Η Μαριάννα ακολουθεί τις συμβουλές της Αστυνομίας. Πηγαίνει στο σπίτι της μητέρας της και μένει εκεί.

Ήταν ήδη 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 33χρονος ξαναπηγαίνει στο σπίτι της οδού Ικτίνου, εκεί που έμενε το ζευγάρι στις 6 τα ξημερώματα. Φροντίζει και παίρνει όλα τα έγγραφα που είχε για την παραμονή του στην Ελλάδα (είναι Αλβανός υπήκοος) και περιλούζει με βενζίνη χώρους του σπιτιού. Και ανάβει φωτιά! Φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση!

«Ήμουν μία σκλάβα»

Οι γείτονες είχαν ακούσει τις φωνές και ξαφνικά βλέπουν και καπνούς. Ακουσαν και ένα σκυλάκι που γαύγιζε συνέχεια. «Το σκυλάκι μας έσωσε. Μέσα στο σπίτι υπήρχε και φιάλη υγραερίου. Τι θα γινόταν; Θα τιναζόταν όλη η πολυκατοικία στον αέρα;» αναρωτιέται μία γειτόνισσα. Η συνοικία σηκώνεται στο πόδι. Σπεύδουν από άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας και καταφέρνουν και σπάνε την πόρτα. Οι γείτονες μπαίνουν μέσα και σβήνουν την φωτιά.

«Ήμουν μία μαριονέτα, μία σκλάβα. Ανέχτηκα τα πάντα. Με διέκοψε από όλους. Κάποτε είχαμε πάει στην Αγγλία για δουλειά. Και εκεί έτρωγα ξύλο. Αναγκάστηκα να του κάνω μήνυση. Την απέσυρα γιατί σκέφτηκα την οικογένεια. Εδώ και ένα χρόνο με όσα είχα τραβήξει δεν τον ήθελα. Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε.

Η κοπέλα κλαίει ενώ  μιλάει. Θυμάται όσα έχει ζήσει: «Πολύ ξύλο. Πάρα πολύ ξύλο. Και πολύ ταπείνωση. Δεν έχω ξανανιώσει τόση ταπείνωση. Είμαι μόνο 20 χρονών, έχω τον Σπύρο, έναν γιο 18 μηνών/ Ευτυχώς έχω το μωρό μου που είναι ότι πιο όμορφο μου χει συμβεί στην ζωή μου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Θα μεγαλώσω μαζί του σαν φιλαράκια. Και έχω σκοπό να τον κάνω τον πιο καλό άνδρα του κόσμου. Να βλέπει γυναίκα και να στάζει μέλι».

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό τα ξημερώματα του Σαββάτου για να συλλάβει τον 33χρονο. Τον εντόπισε στην περιοχή του Ρίου, στο Νοσοκομείο, προφανώς είχε μεταβεί για τις αμυχές από τα νύχια της αμυνόμενης γυναίκας που πήγε να πνίξει και χτύπησε βάναυσα.

Μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατήθηκε. Παραμένει άγνωστο τι υποστήριξε για το επεισόδιο. Η κοπέλα φοβάται. Τον φοβάται. Ήδη ανέθεσε την υπόθεση σε δικηγόρο προκειμένου ο εν διαστάσει σύζυγός της να μην την πλησιάζει.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook