Σοκάρει νέα καταγγελία για Χαϊκάλη: «Με βούτηξε, με φίλησε και μου έριξε αγκωνιά»

σοκάρει-νέα-καταγγελία-για-χαϊκάλη-μ-194836

Τελικά η γυναίκα σώθηκε από τα χέρια του Παύλου Χαϊκάλη μόνο και μόνο γιατί λιποθύμησε από τον πόνο που αισθάνθηκε όταν ο ηθοποιός τής έριξε μια αγκωνιά σε μια πρόσφατη τομή που έφερε στο στήθος.

Η καταγγέλλουσα είναι σαφής. Ο ηθοποιός δεν της άφησε κανένα περιθώριο. Της έφτιαξε τον καφέ της, της όρμησε, τη φίλησε και στη συνέχεια αποπειράθηκε να τη βιάσει, αλλά ευτυχώς το θύμα λιποθύμησε στα χέρια του κι έτσι ο ηθοποιός υποχρεώθηκε να οπισθοχωρήσει.

Πρόκειται για την τρίτη συνολικά καταγγελία κατά του Παύλου Χαϊκάλη

Μετά την Ηλιάνα Αραβή, και η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas, μέσω ανάρτησης στο Twitter, κατήγγειλε τον Παύλο Χαϊκάλη δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα μηνύματα, που, όπως υποστηρίζει, της έστελνε ο ίδιος το 2011, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Την πρώτη φορά ο Παύλος Χαϊκάλης προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις δηλώνοντας πως είναι «άνδρας παλαιάς κοπής». Με τη φράση αυτή ξεσηκώθηκε το πανελλήνιο. Μετά τη δεύτερη καταγγελία, ο Παύλος Χαϊκάλης άρχισε να ψελλίζει δικαιολογίες περί διασυρμού. Η τρίτη όμως καταγγελία παραθέτει στοιχεία απόπειρας βιασμού, οπότε τα πράγματα σοβαρεύουν.

Βεβαίως το συμβάν είχε λάβει χώρα πριν από 31 ολόκληρα χρόνια. Αυτή η λεπτομέρεια αποδεικνύει τη διαχρονικότητα της βάναυσης και βάρβαρης συμπεριφοράς του ηθοποιού σε όλη την πορεία της ζωής του.

Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή στη οποία προβαίνει η ηθοποιός:

«Μου έφτιαξε καφέ, ήπια δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Είδα έναν άλλον άνθρωπο ξαφνικά, δεν ήταν ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. Στην πάλη μας με έπιασε από τον λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πολλές μέρες. Με χτύπησε με τον αγκώνα του πάνω στην τομή κι εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε, συνειδητοποίησε προφανώς ότι είναι εκτός και έφερε νερό.

»Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα, δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη. Στο τμήμα αυτός έκλαιγε στα πόδια μου, ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει».

Στη συνέχεια λέει πως οι συγγενείς της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

«Οι αστυνομικοί πήγαν στο τμήμα και τον ηθοποιό. Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. (…) Έκλαιγε στα πόδια μου και του είπα ότι δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου αλλά αυτός που θα τον τιμωρήσει είναι ο Θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα.

»Με όλη μου την ψυχή, αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών αν προχωρήσουν σε δίκη, γιατί πίστευα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά τελικά δεν αλλάζουν και μετάνιωσα για την τότε απόφασή μου, που δεν μίλησα (…) Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το «όχι» οποιασδήποτε γυναίκας είναι «ΟΧΙ»».

Σημειώνεται πως, λίγο καιρό μετά από αυτό το τραυματικό περιστατικό, η ηθοποιός εγκατέλειψε τον χώρο της τέχνης.

Τι απαντά ο Παύλος Χαϊκάλης για τις δύο πρώτες καταγγελίες σε βάρος του

Ο γνωστός ηθοποιός από την πλευρά του, μετά την αποκάλυψη ακόμα δύο καταγγελιών, δεν θέλησε να πει πολλά και ενημέρωσε πως έχει ήδη απευθυνθεί στον δικηγόρο του, ο οποίος θα βγάλει ανακοίνωση μόλις εξετάσει ενδελεχώς την υπόθεση.

zougla.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook