Σοκάρει η μητέρα του 9χρονου που δέχθηκε επίθεση από σκύλους στις Σέρρες – Το παιδί μου είναι πετσοκομμένο | Video

σοκάρει-η-μητέρα-του-9χρονου-που-δέχθηκ-953260

Σοκάρουν τα λόγια της μητέρας του 9χρονου μαθητή που την Πέμπτη δέχθηκε επίθεση από σκυλιά σε περιοχή έξω από την πόλη των Σερρών και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη, άνοιξε την πόρτα του κτήματος που έχουν, με αποτέλεσμα να βγουν έξω τα σκυλιά και να δαγκώσουν τον 9χρονο, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο, στο αριστερό πόδι και στο κεφάλι.

Ο 24χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ότι δάγκωσαν και τον ίδιο. Η μητέρα του 9χρονου, η οποία άκουσε τα γαβγίσματα και βγήκε έξω, είπε ότι η ίδια και το παιδί χρειάστηκε να καταφύγουν σε σπίτι για να προστατευτούν.

O ιδιοκτήτης και ο γιος του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA, η μητέρα του άτυχου αγοριού περιέγραψε τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε η ίδια και το παιδί της.

«Το παιδί μου επειδή τα είδε, γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά, κρύφτηκε στις καλαμιές και ο γιος του του λέει: «μην κρύβεσαι», λέει, «βγες, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά». Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμησαν και αυτοί κάθονταν και έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά», ανέφερε αρχικά. περιγράφει η μητέρα του αγοριού στον Alpha.

Στη συνέχεια έκανε την περιγραφή με τα τραύματα του γιου της: «Πήγα εγώ και άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου. Το παιδί είναι πετσοκομμένο, πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook