Σοκάρει η μαρτυρία γυναίκας για τη δολοφονία του Άλκη – «Τους αποτελειώσατε;»

σοκάρει-η-μαρτυρία-γυναίκας-για-τη-δολ-1370165

Συγκλονίζει η νέα μαρτυρία γυναίκας για τη δολοφονική επίθεση στον Άλκη στη Χαριλάου. Με δάκρυα στα μάτια και σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του 19χρονου νέου και τι συνέβη αμέσως μετά, δηλώνοντας ότι οι φρικτές αυτές αναμνήσεις δε θα ξεχαστούν ποτέ.

«Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου… Δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτα. Το ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία όταν άρχισε η φασαρία, αυτό το πληροφορηθήκαμε. Αυτό που άκουσα και το είπα κατ’ επανάληψιν, ειλικρινά δεν μπορώ να το πω… ‘Φτάνει, μη με χτυπάτε άλλο… Φτάνει…’ Και μετά τον κουβαλήσανε από εκεί, τον φέρανε εδώ και πάει ένας κύριος και του λέει ‘άνοιξε τα μάτια σου, μίλησε μου’ αλλά ήταν αναίσθητος, 100, Ζητάδες, ασθενοφόρα (σ.σ είχαν έρθει), αλλά ήδη ο Άλκης, δυστυχώς, τον είχαν αποτελειώσει…».

Περισσότερα από 10 άτομα

«Ήταν πάνω από 10 άτομα. Ήταν βασικά δύο αυτοκίνητα, και όταν ‘εξετέλεσαν την αποστολή τους’ ακούγεται από ‘κει μια φωνή και λέει ‘εντάξει τους αποτελειώσατε;’ Σταμάτησε και φύγανε… Αυτό δε θα το ξεχάσω, αυτή τη φωνή στα αυτιά μου…» συνέχισε τη σοκαριστική διήγησή της η γυναίκα.

Για τον εντοπισμό πιθανών συνεργών στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να ερευνά εντατικά η ελληνική αστυνομία. Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί άλλο άτομο, πέρα από τον 23χρονο ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, και αρνείται κάθε ανάμιξη στη δολοφονία του Άλκη.

Στα χέρια των αρχών βίντεo-ντοκουμέντο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ οι αρχές έχουν στην διάθεση τους βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο απεικονίζεται ο 20χρονος να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

Ο 20χρονος είχε αναζητηθεί και την Παρασκευή από την αστυνομία για να εξεταστεί. Ωστόσο δεν εντοπίστηκε και πιθανολογείται ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook