Σοκάρει η φωτογραφία της 16χρονης που της έσβησαν τσιγάρο στο μάτι

σοκάρει-η-φωτογραφία-της-16χρονης-που-τη-1258272

Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας στα σχολεία, με αποκορύφωμα το περιστατικό στο 1ο ΕΠΑΛ Δραπετσώνας, όπου μία 16χρονη έσβησε το τσιγάρο της στο μάτι μιας συνομίληκής της.

Οι δύο 16χρονες τσακώθηκαν κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, με την μία εξ αυτών να εκνευρίζεται και να προχωρά στην απαράδεκτη πράξη βίας, τραυματίζοντάς την ελαφρά.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής όπου του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και στη συνέχεια, η 16χρονη μαζί με την μητέρα της, πήγαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και κατήγγειλαν το περιστατικό, για το οποίο ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ανηλίκων και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε φωτογραφία από το τραυματισμένο μάτι του θύματος, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες συμμαθητριών τους, οι δύο κοπέλες μάλωσαν για προσωπικούς λόγους.

«Ήμουν μπροστά. Γνωρίζω και τις δύο, αλλά κάνω παρέα με την κοπέλα που έσβησε το τσιγάρο. Όλα ξεκίνησαν από ένα τσακωμό και μετά επειδή η κοπέλα νευρίασε, έσβησε το τσιγάρο στην άλλη. Το θύμα μιλούσε με ειρωνεία και ότι δεν είχε καταλάβει τι έχει συμβεί και εκνεύρισε την άλλη κοπέλα», ανέφερε μια συμμαθήτριά τους.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook