Σοκάρει η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα: “Θα βγει μια περίεργη καταγγελία μεταξύ ανδρών, ο ένας ηθοποιός”

σοκάρει-η-αποκάλυψη-του-σπύρου-μπιμπί-736811

Σε μια αποκάλυψη που έχει προκαλέσει αίσθηση προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, νέα καταγγελία σοκ πρόκειται να βγει στο φως της δημοσιότητας το επόμενο διάστημα.

Όπως είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημερώθηκε χθες για τη νέα καταγγελία μεταξύ ανδρών και αποκάλυψε πως μόνο ο ένας από τους δύο είναι ηθοποιός.

«Χθες βράδυ βομβαρδίστηκα από τηλεφωνήματα για έναν άνθρωπο που δεν τον ήξερα και που δεν είχε έρθει καν στο ΣΕΗ αυτή η υπόθεση. Θα παρακαλέσω για κάθε καταγγελία που έρχεται να μην με βομβαρδίζουν σαν να τα γνωρίζω.

Πραγματικά δεν ήξερα ούτε τον έναν άνθρωπο που καταγγέλλει, ούτε αυτόν που καταγγέλλεται. Θα βγει μια περίεργη καταγγελία. Δεν είναι και οι δύο ηθοποιοί, ο ένας είναι», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΗ χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς υπογράμμισε πως γνωρίζει τον καταγγελλόμενο και σχολίασε: «Θέλω να ζητήσω λίγη ψυχραιμία. Διακινούνται πάρα πολλά πράγματα.

Επειδή εγώ είχα μια επαφή με τον άνθρωπο που αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος θα κινηθεί νομικά ως οφείλει, είναι πολύ εύκολο πλέον τώρα να αρχίσει όλο αυτό να πάρει χειμαρρώδη κατάσταση και να κατηγορούμε εύκολα ο ένας τον άλλον. Να ακολουθούμε τη σωστή οδό. Πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία».

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook